"TUKLA NAS JE TOLIKO DA SMO UMIRALI OD BATINA": Najveća ZVEZDA iznela šok detalje iz porodice, svi zanemeli
Foto: Printscreen Instagram

ispovest!

"TUKLA NAS JE TOLIKO DA SMO UMIRALI OD BATINA": Najveća ZVEZDA iznela šok detalje iz porodice, svi zanemeli

Dženifer Lopez u dokumentarnom filmu ispričala je pojedine detalje iz života koji su šokirali mnoge!

Objavljeno:

Dokumentarni film "Halftime" otkrio je brojne pojedinosti iz života svetske zvezde. U ovom dokumentarcu saznali smo sve detalje o nastupu Džej Lo sa Šakirom na Superboulu, a mediji su danima brujali o tome. Naime, latino diva je smatrala da je nakon svih godina i karijere koju je postigla nefer da deli binu i sa kim, a više o tome možete pročitati ovde.

Osim toga, Džej Lo priznala je da je zbog negativnih komentara i ponižavanja na račun njenih oblina zamalo odustala od svoje zavidne karijere.

Progovorila je i o trenucima iz mladosti, a koji se tiču njenog odnosa sa majkom, koji je bio daleko od idealnog i sjajnog. Ona je priznala da je dobijala mnogo batina, toliko da je u jednom trenutku morala da pobegne od kuće.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/jlo

Ono što ju je odvraćalo od škole i učenja jeste ples, što je njenu majku nerviralo i sa čim se nikako nije mogla pomiriti. Dženifer tvrdi da je imala žestoku svađu sa mamom u 18. godini, nakon koje je odlučila da napusti roditeljski dom.

Rekla mi je, ako ćeš da živiš pod mojim krovom, moraćeš da završiš školu. Jedne večeri smo se gadno posvađale i morala sam da odem - priznala je pevačica."

Njena majka, Gvadalupe Rodrigez, istakla je da je najviše problema imala sa Dženifer od svo troje dece, ali da je svrha njenog vaspitanja bila da izrastu u nezavisne i jake žene.

- Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila sa njihovim najboljim interesima na umu. Htela sam da odgajim tri devojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali je Dženifer bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže - priznala je Gvadalupe.

Danas Dženifer i njena majka imaju sjajan odnos, a tokom proteka godina one su postajale sve bliže i prisnije. Pevačica nije krila da joj je upravo majka bila najveći oslonac u najtežim trenucima.

NJih dve su pre nekoliko meseci sarađivale u kampanji za njen skincare brend.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.