ŠMRKALA JE 3 GRAMA KOKAINA U REKORDNOM ROKU I BILA U VEZI S BRAČNIM PAROM! Poroci je rastrgli
Kejt Mos, Foto: EPA/ Franck Robichon

turbulentno

ŠMRKALA JE 3 GRAMA KOKAINA U REKORDNOM ROKU I BILA U VEZI S BRAČNIM PAROM! Poroci je rastrgli

Nikada nije bila žrtva trendova, uvek je bila verna svom rock-chic-vintage-boho stilu

Objavljeno:

Jedan od najvećih svetskih supermodela i jedna od najfotografiranijih žena na svetu, Kejt Mos, otkrivena je na njujorškom aerodromu JFK kada je imala samo 14 godina.

Kejt Mos
foto: EPA/ Niklas Halle'n

Mos se s porodicom vraćala s Bahama u Veliku Britaniju, a zbog svoje lepote je zapala za oko agentici Sari Doukas, osnivačici Storm Model Mangementa. Vrlo brzo je počela da radi za sve najveće brendove na svetu poput Kelvin Klajna, Versaćea i Sen Lorena, a dve godine potom dobila je svoju prvu naslovnicu za časopis "The Face".

Kejt Mos nikada nije bila žrtva trendova, uvek je bila verna svom rock-chic-vintage-boho stilu.

No, ponekim "trendovima" je ipak podlegla.

Naime, Kejt Mos u žaru najveće slave, kada je harala najvećim modnim pistama gotovo svakodnevno, prozvana je kraljicom provoda. Tokom svoje turbulentne modne karijere skandali su je pratili gde god je krenula, a 90-ih je odlazila na najveće žurke i bila poznata po tome što može da "pošmrče tri grama kokaina i popije litar votke u rekordnom roku'.

Godine 1996, kada je njena veza s glumcem Džonijem Depom počela da se raskrinkava, njena upotreba droge i alkohola izmakla je kontroli. U jednoj knjizi piše kako se Dep u to vreme umorio od "ludog imidža" svoje devojke, te joj je tražio da uspori. Mos je nastavila ludi život i u svojim tridesetima, iako je do tada već dobila ćerku.

Kejt Mos
foto: AP/ Charles Sykes

Za svoj 30. rođendan Mos je održala žurku pod temom "Lepa i prokleta". Navodno je bila toliko skandalozna da je slavna glumica Gvinet Paltrou morala da pobegne.

Na after partiju, prijatelj je tvrdio da se u jednoj od glavnih soba odvija orgija, a Mos je ulazila i izlazila iz nje. Kampanja koju je za Kelvin Klajn snimala s Markom Valbergom lansirala ju je među najpoznatije modele, no Mos snimanje nije dobro leglo.

Naime, u jednom intervjuu je priznala kako nakon toga dve nedelje nije ustala iz kreveta, te da se ne seća revije koju je nakon toga odradila trezna. Kako je rekla, imala je psihički slom, a sve zbog toga što se nije osećala ugodno polugola pored njega.

1 / 5 Foto: AP/ Charles Sykes

Nakon raskida s Depom, Mos je počela da se druži s Džud Lo i njegovom bivšom suprugom Sejdi Frost, s kojom je Mos navodno započela vezu. Kada je Sejdi suprugu rekla za tu vezu, Lo je uzbuđeno predložio da se i on "ubaci", pa je ovaj trojac redovno imao seksualne odnose zajedno.

U to vreme, zbog svega je otišla u kliniku London's Priory, no nije joj puno pomogla. Dok je bila u klinici, jednom je čak slučajno zapalila svoju sobu kada je ostavila upaljenu sveću.

U septembru 2015. godine otkrila je da je neko iz Metropolis studija potajno snima, a sve videe i fotke Kejt Mos kako uzima kokain za sebe su prodali Daily Mailu. Iste godine kada joj je izašla fotka s kokainom, dobila je nagradu Američkog udruženja modnih dizajnera, a kada je došla da održi govor i primi nagradu, navodno je bila toliko pijana da nije mogla ni da izgovori naziv udruženja.

No, i bez obzira na sve skandale, Kejt Mos je trenutno odlična preduzetnica koja svoju slavu i izgled i dalje drži na vrhu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.