UPRAVO OTKRIVENO DA POZNATA INFLUENSERKA PRODAJE SVOJE TELO! Jaoj, koliko je jeftina! (FOTO)
Foto: AP

šok

UPRAVO OTKRIVENO DA POZNATA INFLUENSERKA PRODAJE SVOJE TELO! Jaoj, koliko je jeftina! (FOTO)

Mlađana influenserka se pohvalila na kraju da je veoma velikodušna čim svoje grudi daje na tacni za manje od 10 funti.

Objavljeno: 13:45h

Loti, 24-godišnja mlađa sestra Kejt Mos, očigledno pokušava da dođe u žižu javnosti na jeftin način, ali doslovce - fotografije svojih golih grudi "prodaje" na platformi OnlyFans za svega 14 funti.

Influenserka je pokrenula raskalašne emisije uživo u trajanju od jednog sata na pomenutoj veb stranici samo za svoje pretplatnike. Zvezda sajtova eksplicitnog sadržaja sada nudi ekskluzivni sadržaj uz naknadu od 25 funti po "lajv" uključenju. Ona takođe pokazuje svoje grudi za pristupačnijih sedam i po funti, a svoje potpuno golo telo u u provokativnim pozama za skoro duplo veću cenu.

Loti je ove nedelje imala svoje prvo uključenje uživo za svoje oduševljene odrasle obožavatelje rekavši svojim fanovima da je "postala nestašna".

Loti Mos
foto: Instagram

"Uživela sam se i bila sam nestašna. Punih sat vremena kako sam probala, bila u toplesu i pokazala vam neke od mojih omiljenih igračaka za spavaću sobu. Nikad ranije nisam radila ništa slično, ali pogledajte snimak i javite mi kako sam uradila", naglasila je ona u snimku koji je nazvala "Prvi put ikada".

Mlađana influenserka se pohvalila na kraju da je veoma velikodušna čim svoje grudi daje na tacni za manje od 10 funti.

Do njenog "ogoljenja" u javnosti došlo je nakon što je Loti ranije ovog meseca otkrila da je njen bivša drugarica podsticala pratioce da objave eksplicitne njene fotografije. "Zla" bivša drugarica dodala je i "so na ranu", pa je čak objavila i njen broj telefona na internetu videvši kako se Loti rasplakala na društvenim mrežama dok je objašnjavala traumatično iskustvo.

Zvezda sajtova "18+" dobila je tada poruku od zabrinutog obožavatelja koja je glasila: "Ona govori muškarcima u grupnom ćaskanju da se prijave na tvoj nalog i proslede slike tvojoj majci na Instagram".

Sestra slavne Kejt Mos ubrzo primila brojne telefonske pozive sa nepoznatih brojeva, dok je drugarica nastavila da joj se ruga na internetu.

"Kakvo zlo ljudsko biće", uputila je Loti komentar svojoj drugarici.

Nakon što su njene fotografije procurile, odlučila je da svoj nalog učini besplatnim - za razliku od mnogih poznatih ličnosti koje naplaćuju pozamašnu mesečnu sumu.

Lotini obožavaoci mogu da otključaju pojedine snimke eksplicitnog sadržaja za oko 10 funti, ali za 100 dolara (75 funti) mogu postati VIP članovi, što im daje pristup besplatnom neograničenom ćaskanju, VIP sadržaju, a mogu imati i lične prohteve koje će starleta ispunjavati, a zatim ocenjivati i njihovu "muškost".

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.