OGROMNA TRAGEDIJA: UGUŠILA SE INFLUENSERKA!
Foto: Printscreen/Instagram/alicebambam

STRAŠNO

OGROMNA TRAGEDIJA: UGUŠILA SE INFLUENSERKA!

Bila je u komi

Objavljeno: 20:44h

Poznata influenserka umrla je usled gušenja hranom, nakon što je tri meseca bila u komi.

Tužnu vest potvrdila je njena porodica.

Influenserka sa Tajlanda, Arisara Karbdeho, je pala u komu zbog posledica gušenja kebabom i rižom, koje je u brzini jela za večeru. Tri meseca kasnije, situacija je tragično okončana.

Supiha, majka ove 27-godišnjakinje, objasnila je kako je njena ćerka uvek bila u žurbi i "previše zauzeta", što je bio slučaj i te večeri kada je požurila sa obrokom kako bi što pre nastavila sa obavezama. Međutim, hrana joj je zastala u grlu i izazvala gušenje, nakon čega je Arisara hitno prevezena u bolnicu.

Nažalost, lekari su prognozirali da je bilo suviše kasno, budući da je Arisarin mozak bio čak 9 minuta bez kiseonika. Naredni period ona je provela na aparatima za održavanje života, sve dok ove nedelje nije potvrđena njena smrt.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/alicebambam

Ožalošćena majka Supiha upozorila je mlade da budu pažljiviji i više brinu o svom zdravlju.

- Želela bih da podsetim sve tinejdžere da dobro brinu o svom zdravlju, redovno uzimaju obroke i dovoljno se odmaraju. Da sam bila s njom, ovakva tragedija se ne bi dogodila. I ne želim da se ovako nešto ponovi nikome, bilo kojoj porodici - navela je ona.

- Bili smo šokirani kada se nesreća dogodila, ali svi smo se molili da joj bude bolje - rekao je njen prijatelj nakon smrti internet zvezde.

Arisaru je na društvenim mrežama pratilo nekoliko miliona ljudi, a tamo se proslavila svojim video zapisima, kao i gubitkom sedam kilograma u roku od 22 dana.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.