TORI SPELING SE RAZDVOJILA SA SUPRUGOM: Već duže vladaju problemi, trpeli se zbog dece!
Foto: Profimedia

promena!

TORI SPELING SE RAZDVOJILA SA SUPRUGOM: Već duže vladaju problemi, trpeli se zbog dece!

Din Mek Dermot i Tori Speling dugo su imali burnu vezu, ali stvari su možda gotove jer par navodno prolazi kroz probno razdvajanje.

Objavljeno: 11:15h

Dodali su da su Din i Tori ostali zajedno svih ovih godina uglavnom zbog svoje dece.

„ Postojanje dece otežava to jer ne žele da im deca budu nesrećna, ali u isto vreme, Tori je nesrećna već duže vreme“, nastavio je insajder. Dodali su: „Oni su zaista i dalje zajedno zbog svoje dece.

Iako je razdvajanje možda u najboljem interesu Dina i Tori s obzirom na to koliko izvori tvrde da su nesrećni zajedno, prijatelji stipse 90210 su navodno zabrinuti za njeno dobro. Prvi izvor koji je za Us Veekli rekao da se glumica distancirala od svojih najmilijih, što izaziva zabrinutost ljudi oko nje. „Torini prijatelji su zabrinuti jer se više ne čuju sa njom“, objasnili su. „Pokušavaju da dođu do nje i ne uspevaju da čuju nikakvu reč. I više se ne bavi društvenim stvarima. Čini se da se izolovala. Insajder je dodao da je neobično da je Tori toliko uzdržana od svog kruga podrške, posebno u tako teškom vremenu.

Dinov i Tori-in odnos je i ranije bio na udaru. Prošlog novembra, E! Vesti su objavile da je brak para "gotov" i da Tori planira da podnese zahtev za razvod u bliskoj budućnosti. Par je takođe primećen prošle godine bez burmi, što je izazvalo još dalje spekulacije da su odustali.

1 / 5 Foto: Profimedia

Din i Tori su u braku od 2006. Prošli su kroz veoma javnu tešku situaciju kada je Dinova nevera razotkrivena 2013. On je kasnije tražio lečenje od zavisnosti od seksa. Do sada, poznate ličnosti nisu komentarisale status svog braka. Ali dok su njihova deca velika fokusna tačka na njihovim društvenim medijima, isto se ne može reći jedno za drugo - Din čak nije uključio nijednu fotografiju ili video Tori sa proslave njegovog 55. rođendana, sugerišući da su je proveli odvojeno.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Us Weekly, E! News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.