KRIZA U BRAKU, PREVARA, DUGOVI A SADA I KRAJ! JOŠ JEDAN RAZVOD U HOLIVUDU: Nije mogla više da ga TRPI!
Tori Speling i Din Mekdormat, Foto: Profimedia

šok

KRIZA U BRAKU, PREVARA, DUGOVI A SADA I KRAJ! JOŠ JEDAN RAZVOD U HOLIVUDU: Nije mogla više da ga TRPI!

Glumica više ne objavljuje fotografije sa suprugom

Objavljeno:

Tori Speling, ćerka producenta Arona Spelinga i tvorca popularne serije “Beverli Hils, 90210” u kojoj je igrala lik Done, navodno se razvodi od supruga, glumca Dina Mekdormata.

Glumica dugo nije objavila fotografiju sa Dinom na društvenim mrežama, a sada je viđena bez venčanog prstena, zbog čega su podstaknute glasine o njenom privatnom životu.

Tori i Din upoznali su se tokom snimanja jednog filma kada su oboje bili u braku s drugim osobama. Aferu su započeli prve večeri kad su se upoznali, a ubrzo su zatražili razvode od svojih tadašnjih supružnika. Par zajedno ima petero dece.

Tori Speling, Din Mekdormat
foto: Profimedia

Prethodnu krizu imali su kada je glumac priznao 2013. godine da je Tori bio neveran i to u dokumentarnoj seriji “True Tori” 2014. Njegovo priznanje je uznemirilo decu, a Spelingova je navodno doživela nervni slom. Ona je tada rekla kako razume njegovo varanje, pošto su oboje bili u braku kad su započeli aferu. Razlog brojnih rijaliti emisija je bio bankrot. Bračni par je bio dužan doslovno na sve strane, o čemu su mediji stalno izvešatavli. Dugove su navodno podmirili u aprilu prošle godine.

Bonus video:

00:46

VESNA ĐOGANI NA IVICI SUZA! Pevačica se oglasila iz porodičnog doma i otkrila ŠTA JU JE SNAŠLO: Spomenula i Đoleta!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.