"ZLOSTAVLJAO JE MOG OCA, A ONDA SILOVAO MENE": Najjezivija ISPOVEST slavnog glumca LEDI KRV U ŽILAMA!
Foto: Rina

HAOS

"ZLOSTAVLJAO JE MOG OCA, A ONDA SILOVAO MENE": Najjezivija ISPOVEST slavnog glumca LEDI KRV U ŽILAMA!

Naime, Rot je u detinjstvu preživeo jezivu traumu, kada je pretrpeo silovanje, a tajnu o ovom traumatičnom iskustvu skrivao decenijama, ne želeći da otkrije ko stoji iza stravičnog zločina

Objavljeno: 09:49h

Proslavljeni glumac Tim Rot, zvezda filmova “Petparačke priče”, “Podlih osam”, “Ulični psi” Kventina Tarantina, ali i mnogih drugih holivudskih ostvarenja, već decenijama je prisutan na svetskoj glumačkoj sceni i može se pohvaliti veoma uspešnom karijerom.

Međutim, iza osmeha slavnog glumca i uspešne svetske karijere, krije se potresna priča, čiji detalji su dugo bili skrivani od javnosti.

Naime, Rot je u detinjstvu preživeo jezivu traumu, kada je pretrpeo silovanje, a tajnu o ovom traumatičnom iskustvu skrivao decenijama, ne želeći da otkrije ko stoji iza stravičnog zločina.

Ono što je bilo poznato javnosti jeste da je nasilje nad njim u ranom detinjstvu i tinejdžerskom periodu vršio jedan član porodice, međutim, Rot je tek pre nekoliko godina odlučio da javno progovori o svemu i konačno otkrije da iza svega stoji njegov – deda!

Naime, glumac je u potresnom intervjuu za Guardian progovorio o najtraumatičnijem periodu svog života i detaljima jezivog zločina koji je pretrpeo, a potom otkrio da je osim njega, nasilje u detinjstvu trpeo i njegov otac.

– Moj otac je bio zlostavljan kao dete i imao je jezivo detinjstvo. Bio je “oštećena” duša. Obožavao sam ga… On je bio zlostavljan, baš kao i ja… Ali mene nije zlostavljao on, već njegov zlostavljač!- priznao je glumac u potresnoj ispovesti.

1 / 2 Foto: Profimedia

– Moj deda je bio je**ni silovatelj. Ali niko nije znao šta da radi. To se dešavalo tokom mog detinjstva, do ranih tinejdžerskih dana – priznao je glumac, koji je ranije za medije govorio o tome da je trpeo zlostavljanje, ne želeći da otkriva detalje.

– Ne želim da kažem ko je to bio, ali on je odavno mrtav. Samo želim da kažem da to nisu bili moji otac i majka – ranije je ispričao glumac za Daily mail.

Šezdesetogodišnji glumac danas uživa u srećnom porodičnom životu sa suprugom Niki Batler, sa kojom je u braku od 1993. godine. Par ima dvoje dece, sinove Timotija i Majkla, dok glumac iz prethodnog braka sa bivšom suprugom Lori Bejker ima još jednog sina, Džeka.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.