POZNATA PEVAČICA PRETUČENA I NASILNO DROGIRANA: Snimao je GOLU, pa onda snimao ODNOS - JEZIVO!
Foto: Profimedia

užas

POZNATA PEVAČICA PRETUČENA I NASILNO DROGIRANA: Snimao je GOLU, pa onda snimao ODNOS - JEZIVO!

Pevačica koju smo svojevremeno gledali kao člana žirija u američkom "Supertalentu", otkriva sve o skandalu o kome su brujali svi svetski mediji

Objavljeno:

Bivša članica grupe "Spice girls", Mel B, otvorila je dušu pred kamerama i otkrila detalje iz desetogodišnjeg braka sa suprugom Stivenom Belafonteom

Pevačica koju smo svojevremeno gledali kao člana žirija u američkom "Supertalentu", otkriva sve o skandalu o kome su brujali svi svetski mediji.

Mel B i Stiven, godinama su govorili da imaju intimne odnose sa dadiljom koja im je čuvala dete i koju su smatrali veoma bliskim članom porodice, to dokazuju i fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama.

Ipak, pevačica je u jednom trenutku odlučila da javno ispriča sve, jer je mlada Nemica zatrudnela sa njenim suprugom. Ispričala je i da je Stiven navodno platio Lorejn 240 hiljada funti kako bi abortirala, negirala aferu i kazala da je zatrudnela sa drugim muškarcem.

-Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše intimne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštim pod njega, zato tražim zabranu prilaska. Finansijski me je uništio kako bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca ni da posetim oca na samrti - ispričala je za britanske medije Mel B.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.