ISPLIVAO VIDEO KOJI DOKAZUJE DA KATARINA LAŽE: Ovo joj nije 1. put, pogledajte šta je tek PROŠLE GODINE radila!
Katarina Grujić, Foto: Emilija Jovanović, Printscreen

sramno ponašanje

ISPLIVAO VIDEO KOJI DOKAZUJE DA KATARINA LAŽE: Ovo joj nije 1. put, pogledajte šta je tek PROŠLE GODINE radila!

Ono što je pevačica u emisiji izjavila krucijalno se razlikuje od onoga što se zapravo desilo taj dan

Objavljeno: 18:50h

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić u četvrtak izgovorili su sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save. Na samom venčanju došlo je do skandala između mladenaca i sedme sile.

Ono što je pevačica u emisiji izjavila krucijalno se razlikuje od onoga što se zapravo desilo taj dan.

Sakandal počinje da se odigrava već ispred Hrama jer novinarima nisu dozvoljavali da uđu unutra, iako to nemaju pravo da čine, pošto je to institucija koju ima pravo da poseti ko god poželi.

Pevačica je izjavila takođe da su je novinari gazili po venčanici, što nije istina iz više razloga. Katarina i Marko bili su okruženi velikim brojem pripadnika obezbeđenja, koji su ih okruživali sa svih strana, tako da nije postojala mogućnost da neko od novinara ili fotografa priđe. Neposredno iza pevačice išla je njena sestra, što se može videti po haljini koju je nosila, tako da je bila gažena ili od strane obezbeđenja ili rođene sestre.

Kaća je rekla u emisiji kako su Marko i ona uvek stali da se fotografišu, što nije istina, jer su je fotografi molili da stane i ispozira, što ona nije htela da učini, rekavši da će to uraditi ispred hotela u kom se održavalo slavlje. Ispred hotela, obezbeđenje se ponašalo primitivno i neprofesionalno te je novinate teralo uz povike "Beži", "Ajde napolje!" i slično, a bilo je i onih koji su komentarisali da je sama pevačica izjavila da se oteraju.

Takođe, Katarina je ponizila i uvredila novinare koji su se odazvali njenom pozivu da isprate venčanje, rekavši da su neki "možda počeli juče da rade", a ne zna da su na terenu bili ljudi iz svih redakcija koji se ovim poslom bave preko 10 godina.

Ovo nije prvi put da ona ima takav odnos prema sedmoj sili, prošle godine takođe je zvala medije da isprate njen rođendan, a onda nije želela da se pojavi i da da izjavu, te njeno obezbeđenje poručilo da "novinari nisu pozvani".

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

Novinari su uvek tolerisali njeno ponašanje, a Katarina bi trebalo da bude svesna da zaista nešto krupno mora da se desi da 30 novinara i foto-reportera napusti teren zbog nepoštovanja koje im je iskazano, iako nisu došli samoinicijativno, već su bili pozvani da ispate događaj.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.