POROTA DONELA ODLUKU: Evo šta se dešava sa SUĐENJEM VEKA!
Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

AU KAKAV ŠOK!

POROTA DONELA ODLUKU: Evo šta se dešava sa SUĐENJEM VEKA!

Razgovarali su oko 12 sati tokom tri dana.

Objavljeno: 20:57h

Porota je u danas saopštila da je donela presudu u tužbi Džonija Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je svedočila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata.

Porota je takođe donela presudu u vezi sa protivtužbom od 100 miliona dolara koju je Heard podneo protiv Depa. Herd je rekla da je bila oklevetana kada je Depov advokat nazvao njene optužbe o zlostavljanju prevarom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Očekuje se da će presude biti pročitane u sudu u Virdžiniji u 15 časova (po njihovom vremenu). Građanska porota od sedam članova morala je da donese jednoglasnu odluku da donese svaku presudu.

Razgovarali su oko 12 sati tokom tri dana.

Dep tuži svoju bivšu ženu za 50 miliona dolara, optužujući je da ga je klevetala u članku iz 2018. koji je napisala opisujući sebe kao „javnu ličnost koja predstavlja zlostavljanje u porodici“. Herd je podneo protivtužbu od 100 miliona dolara protiv zvezde „Pirati sa Kariba” nakon što je njegov advokat njene navode nazvao prevarama. Svako optužuje drugog da im je uništio karijeru.

SUĐENJE KOJE SVI KOMENTARIŠU!

Svedočenje tokom šestonedeljnog suđenja uključivalo je jezive detalje njihovog kratkog i promenljivog braka. Herd je svedočila da ju je Dep fizički ili seksualno napao više desetina puta. Dep je rekao da nikada nije udario Herd, da je ona izmislila optužbe za zlostavljanje i da ga je ona više puta fizički napala.

Džoni Dep, Amber Herd, Sudjenje
foto: EPA-EFE/JIM WATSON / POOL, Profimedia

Porotnici moraju odlučiti o oba tužbe na osnovu toga da li su izjave date sa „stvarnom zlobom“, što znači da su znali da je ono što govore lažno ili da su se ponašali bezobzirno zanemarivši istinu.

Tokom završnih reči, obe strane su rekle poroti da bi presuda u njihovu korist vratila život njihovim klijentima.

Dep nije čekao odluku u Virdžiniji. Poslednjih nekoliko dana proveo je na sceni, pevajući i svirajući gitaru sa Džefom Bekom u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.