OVE STVARI SU SVIMA PROMAKLE NA SUĐENJU DŽONIJA DEPA: I da ste "buljili" ne bi ih PRIMETILI, OBOJE SU TO RADILI
Foto: EPA-EFE/JIM WATSON / POOL, Profimedia

NAJZANIMLJIVIJE

OVE STVARI SU SVIMA PROMAKLE NA SUĐENJU DŽONIJA DEPA: I da ste "buljili" ne bi ih PRIMETILI, OBOJE SU TO RADILI

Nećete verovati da ovo niste primetili.

Objavljeno:

Amber Herd je svedočila protiv Džonija Depa na suđenju zbog klevete i porotnicima predstavila izrazito drugačiju verziju njihove veze od one koju je prezentovao advokatski tim njenog bivšeg muža.

Retrospektiva:

Dep (58) je tužio bivšu partnerku i tražio 50 miliona dolara odštete zbog autorskog članka koji je napisala 2018. godine, u kom tvrdi da je bila žrtva porodičnog nasilja.

Predstavljajući dokaze tokom prve tri nedelje suđenja, Dep je porotnicima rekao da je bio žrtva nasilnih promena raspoloženja Amber Herd i njene sklonosti da ga kinji i zlostavlja.

Ali je Herd (36) ispričala sasvim drugačiju priču u kojoj je Depa opisala kao kontrolišućeg i nasilnog, sklonog ljubomornim ispadima i neprestanom korišćenju droge.

Espreso vam u nastavku donosi sve zanimljive momente koje ste sigurno propustili i koji su većini promakli na ovom suđenju.

1. Dep jeo gumene bombone sve vreme tokom suđenja

gumene bombone
foto: Profimedia

Slavni glumac 4. maja tokom suđenja, očito nije bio fokusiran, ili je svoj fokus na priču bivše žene u tom trenutku, hteo da poboljša jedući gumene bombone. Jednostavno, možda je samo želeo da pokaže koliko mu je bilo "zanimljivo".

2. Amber se smejala, ali kada bi je "uhvatila" kamera, namestila bi izraz lica kao da je skrhana

Na jednom video snimku koji možete pogledati OVDE, jasno se vidi da se Amber nasmejala kada joj je advokatica nešto pričala, a potom kada se izmakla, najednom složila ozbilnu facu.

3. Ono što možda niste primetili, jesu govori tela ovo dvojice "protivnika", koji mnogo više govore od 1000 reči na suđenju. Pogledajte video u nastavku:

4. Advokatica Amber Herd javno prozivala Depa zbog saradnje sa prestižnim brendom "Dior"

Naime, u videu koji sledi, možete jasno čuti na koji način advokatica koja brani Amber govori o Džoniju Depu. Kako ne zna zbog čega je Dior baš njega izabrao kao nekoga ko će se naći u reklami. Međutim, rekli bismo da prestižna modna kuća i te kako zna razlog.

5. Amber na suđenjima dolazila obučena kao Dep

Komentatori na Tviteru primetili su da Amber Herd, verovali ili ne, kopira Džonija Depa iz dana u dan! Naime, najpre se glumac na suđenju pojavio noseći kravatu brenda Gucci koja je ukrašena minijaturnom izvezenom pčelom, da bi potom i Amber stavila istu kravatu!

Kao da to nije dovoljno bizarno, Herdova se potom pojavila i u sivom odelu sa crnom košuljom — što je, takođe, ranije nosio Dep.

Ako vam to nije dovoljno bizarnosti, nakon što je Džoni Dep podigao kosu u rep, i Amber je to učinila.

Takođe, dan nakon njega se pojavila u potpuno crnoj kombinaciji.

Da sve bude još čudnije, u jednom momentu je iz čista mira stavila naočare za vid, baš kad i on.

Da li je u pitanju samo slučajnost ili neobičan način glumice da pošalje neku poruku bivšem mužu i svetu, još uvek nije poznato.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.