TRUDNA ADRIANA LIMA FRAPIRALA ČITAV SVET! ŠTA JE OVO BRE?!! (FOTO)
Foto: Profimedia

zaintrigirala

TRUDNA ADRIANA LIMA FRAPIRALA ČITAV SVET! ŠTA JE OVO BRE?!! (FOTO)

Adrijana Lima je vest da čeka dete sa poznatim producentom objavila na TikToku.

Objavljeno:

Svetska modna zvezda Adrijana Lima (40) i njen partner filmski producent Andre Lemer (41) pojavili su se pre neki dan na premijeri mini-serije „Ponuda“ („The Offer“) u Los Anđelesu. Očekivano, najviše pogleda privukao je njen trudnički stomak.

Čuvena Brazilka Adrijana Lima koja je sredinom februara saopštila da čeka dete sa Andreom Lemersom pojavila se na filmskom događaju u dugoj, crnoj šljokicavoj haljini sa upadljivim šlicem na levoj strani.

Adriana Lima
foto: Profimedia

Poseban „dodatak“ njenom besprekornom stilu bio je onaj poseban sjaj koji krasi sve trudnice. Pogledajte taj osmeh Adrijane Lime koja je u jednom momentu dodirnula svoj stomak priredivši scenu koju su fotografi pomno ispratili.

Trudnički stomačić je bio u prvom planu, a kada je u pitanju Adrijanin modni stil odnosno novo trudničko izdanje, treba pomenuti i svedenu frizuru i jednostavne, efektne crne cipele koje su se uklopile sa upadljivom odećom.

Lemer je svoju dragu pratio u sportsko-elegantnoj odevnoj kombinaciji, a fotografija na kojoj poznati par drži ruke na njenom stomaku jedna je od najupadljiviijih. Adrijana i Andre jednostavno nisu skrivali sreću.

1 / 4 Foto: Profimedia

Adrijana Lima je vest da čeka dete sa poznatim producentom objavila na TikToku, dok su zajedno, a na njenoj Instagram stranici pre samo nekoliko dana otkrili da čekaju dečaka.

1 / 3 Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki u istoriji Adrijana Lima iz braka sa našim prosavljenim košarkašem Markom Jarićem (43) ima ćerke Valentinu (12) i Sijenu (9). Taj brak trajao je od 2009. do 2016. godine. Za njenu vezu sa Lemersom saznalo se u septembru prošle godine.

Lima je nedavno učestvovala na reviji Aleksandra Vanga pojavivši se u odevnoj kombinaciji koja je otkrivala njen trudnički stomak. Pre nje je svetska muzička zvezda Rijana (34) koja čeka prvo dete, modnim izdanjima koji akcenat stavljaju upravo na ovaj deo tela potpuno redefinisala trudnički stil.

Rijana
foto: Profimedia

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.