BRITNI SPIRS SE UDAJE ZA ZGODNOG FRAJERA: Mnoge žene bi ga POŽELELE ZA SEBE, a sada su progovorili o VENČANJU!
Britni Spirs, Foto: Profimedia

ČESTITAMO

BRITNI SPIRS SE UDAJE ZA ZGODNOG FRAJERA: Mnoge žene bi ga POŽELELE ZA SEBE, a sada su progovorili o VENČANJU!

Srećni u ljubavi!

Objavljeno:

Pevačica Britni Spirs i njen verenik Sem Ašgari uskoro staju na ludi kamen, a par ne krije uzbuđenje kada će izgovoriti sudbonosno "da".

1 / 3 Foto: Profimedia

Naime, novopečeni glumac Ašgari se pohvalio pratiocima na društvenim mrežama da su on i njegova lepša polovina zakazali venčanje, ali da svojim pratiocima još uvek ne žele da otkriju tačan datum.

- Naši životi su prava bajka. Srećan dan majki, moja buduća kraljice. Takođe, odredili smo datum za naš veliki dan! Ali saznaćete tek dan nakon venčanja - napisao je Asgari na svom Instagram profilu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Sem ne krije da njih dvoje uživaju u ljubavi i da jedva čekaju da svoj odnos podignu na viši nivo. Spekuliše se da bi venčanje uskoro moglo da se održi s obzirom na to da je Spirsova nedavno fanovima otkrila kako već ima veo za svoju venčanicu, a u novembru prošle godine rekla je da će joj venčanicu dizajnirati dugogodišnja prijateljica Donatela Versaće.

Britni Spirs
foto: Printscreen Instagram/samashgari

Podsetimo, ovo će Britni biti treći brak. Ranije je bila u zajednici sa Džejsonom Aleksanderom i Kevinom Federlajnom s kojim je dobila sinove Šona Prestona i Džejdena Džejmsa.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.