SKANDALOZNA FOTOGRAFIJA OSVANULA NA INSTAGRAMU: Pevačica skroz GOLA, bez blama pokazala SVE ŠTO IMA! (FOTO)
Pevačica, Foto: Instagram

šok

SKANDALOZNA FOTOGRAFIJA OSVANULA NA INSTAGRAMU: Pevačica skroz GOLA, bez blama pokazala SVE ŠTO IMA! (FOTO)

Da li je ovo njen bunt?

Objavljeno:

Verujemo da je ovo samo bunt pevačice budući da su joj godinama zabranjivali da koristi društvene mreže i da svoj život oblikuje onako kako ona želi.

1 / 6 Foto: Instagram

Britni Spirs je nakon ukidanja starateljstva koje je imao njen otac punih 13 godina nad njom definitivno rešila svih muka, pa je pokazala više puta svoje golo telo, što je naišlo na opšte oduševljenje svetske javnosti.

Ona je sada otišla korak dalje, pa je gola pozirala sa svojim psom, a preko pozadine je stavila emotikon dijamanta, kako bi bar malo prekrila intimu.

Kako vam se čini? Da li je preterala?

Podsetimo, pevačica Britni Spirs snimila je video koji je objavila na društvenim mrežama u kojem je ispričala šta sve može da radi sada kada se starateljstvo završilo te da je stid što uopšte govori o svemu javno.

Najavila je i veliki intervju kod Opre Vinfri u kojem će celom svetu otkriti sve užasne stvari koje je trpela tokom starateljstva.

„Jako mi je neugodno da priznam da nikad nisam videla gotovinu niti vozila svoj auto. Svaki dan se probudim i pitam kako je moja porodica mogla sve to da mu učini“, napisala je uz iskreni video objavljen na Instagramu

„Bila sam pod starateljstvom 13 godina, a to je jako dug period kad si u situaciji u kojoj ne želiš sigurno da budeš. Zahvalna sam iskreno za svaki dan, i raduju me male stvari poput posedovanja ključeva za auto ili kupovine sveća. Te male stvari za nas žene čine ogromnu razliku.“

Opra Vinfri, Britni Spirs
foto: Profimedia

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.