NAPADNUTI PREDSTAVNICI ITALIJE NA CEREMONIJI OTVARANJE "EVROVIZIJE": Nećete verovati šta se desilo, ISPLIVALA SCENA
Foto: Tviter

ŠOK

NAPADNUTI PREDSTAVNICI ITALIJE NA CEREMONIJI OTVARANJE "EVROVIZIJE": Nećete verovati šta se desilo, ISPLIVALA SCENA

- Ovo nije baš najbolji način da prenesete svoju poruku - prokomentarisao je kratko Gabrijel.

Objavljeno:

Tokom ceremonije otvaranja ovogodišnjeg izdanja Evrovizije u Torinu zabeležen je incident tokom intervjuisanja Mahmuda i Blanka, predstavnika Italije.

Intervju u programu uživo prekinut je kada je iz pravca publike neidentifikovani muškarac počeo da viče na predstavnika zemlje domaćina.

Jedan od voditelja "tirkiznog događaja", Gabrijel Korsi, sklonio se u stranu hitrim pokretom i rekao je Mahmudu i BlakNapadač je vrlo brzo uklonjen sa mesta događaja, ali ne mirno, jer se koprcao u rukama obezbeđenja dok su ga sklanjali sa tirkiznog tepiha.nu da "ne moraju da odgovore" na neprijatnosti koje je muškarac vikao.

- Samo odgovorite na pitanja voditeljke - pokušao je da smiri situaciju voditelj.

Napadač je vrlo brzo uklonjen sa mesta događaja, ali ne mirno, jer se koprcao u rukama obezbeđenja dok su ga sklanjali sa tirkiznog tepiha.

Voditeljka Karolina Bi Domeniko je objasnila publici da je napadač imao poruku za predstavnike Evrovizije, a to je da više pričaju o klimatskim promenama.

- Ovo nije baš najbolji način da prenesete svoju poruku - prokomentarisao je kratko Gabrijel, pre nego što se intervju mirno nastavio.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.