SRCEPARAJUĆA TRAGEDIJA! Čuvena devojčica PREMINULA NAKON 16. ROĐENDANA! (FOTO)
Foto: TLC/Toddlers & Tiaras, Facebook/Marcy Posey Gatterman

potresno

SRCEPARAJUĆA TRAGEDIJA! Čuvena devojčica PREMINULA NAKON 16. ROĐENDANA! (FOTO)

Posei se pojavila u emisiji "Toddlers & Tiaras", koja je dala pogled iza scene na svet dečijih takmičenja.

Objavljeno:

Kailia Posei, 16-godišnja devojčica koja se pojavila u emisiji "Toddlers & Tiaras" TLC-a kada je imala samo 5 godina, umrla je, objavila je njena majka na Fejsbuku. Ova devojčica je od najmlađih dana bila oblačena u uske haljine, a često je na sebi imala profesionalnu šminku.

U galeriji fotografija prisetićete se ove curice, jer je jedno vreme rijaliti u kojem je ona bila zvezda bio veoma popularan i u Srbiji.

- Nemam reči ni misli. Prelepa devojčica je otišla. Molim vas, dajte nam privatnost dok oplakujemo gubitak Kailije. Ostaće moja beba zauvek - objavila je Marsi Pozi Gaterman u utorak, podelivši fotografiju svoje ćerke u haljini. Njen uzrok smrti još uvek nije poznat.

Posei se pojavila u emisiji "Toddlers & Tiaras", koja je dala pogled iza scene na svet dečijih takmičenja. U epizodi iz 2016, Kailijina mama je rekla da je devojčica počela da učestvuje na takmičenjima kada je imala tri godine.

Tokom jedne epizode ​​emisije iz 2012. godine, Kailia, tada petogodišnjakinja, napravila je čuveni osmeh koji je postao viralan kao meme, čineći njeno lice prepoznatljivim čak i van sveta "Mala deca i tijare".

Posei se nedavno takmičila na Izboru za mis tinejdžerke Vašingtona. U njenoj biografiji na veb stranici takmičenja piše da je pohađala srednju školu Linden i da je želela da postane pilot.

Tinejdžerka je bila odličan đak, aktivna na Instagramu i njene nedavne objave sada su preplavljene porukama prijatelja i pratilaca, koji oplakuju njenu smrt.

Njena mama i očuh su joj takođe objavili nekoliko počasti na Fejsbuku, uključujući fotografiju uređenu da izgleda kao anđeo.

U subotu, njen očuh, Stiven Gaterman, objavio je da je tog dana bilo njeno matursko veče. Dana 19. aprila, on je objavio poruku za njen 16. rođendan, u kojoj je napisao: "Srećan 16. Kailia! Prelepa si iznutra i spolja. Tvoja svetlost sija jarko gde god da kreneš. Želimo ti najbolji dan!" CBS se obratio Poseinim roditeljima, ali oni se nisu oglašavali za taj medij.

1 / 5 Foto: Facebook/Marcy Posey Gatterman

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.