OVOLIKO DANA U NEDELJI MORAJU DA AKCIJAJU U KREVETU: Predbračni ugovor POZNATOG PARA šokirao JAVNOST!
Dženifer i Ben, Foto: Profimedia

da li je moguće?

OVOLIKO DANA U NEDELJI MORAJU DA AKCIJAJU U KREVETU: Predbračni ugovor POZNATOG PARA šokirao JAVNOST!

Poznati par priprema dokument koji će garantovati da se poštuju njihovi uslovi tokom i, eventalno, nakon braka.

Objavljeno:

Kažu da nastavci nikada nisu dobri, ali to možda važi za filmove — kada je reč o ljubavi, svaka prilika je jednako lepa, pa i druga šansa. Pogledajte samo Dženifer Lopez i Bena Afleka!

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Par, koji je bio rastavljen 17 godina, već godinu dana je u skladnoj vezi, a nedavno su se (ponovo) verili, pa svet iščekuje trenutak kada će dve zvezde konačno zajedno stati pred oltar.

Ipak, kada su u pitanju tako slavni i uspešni ljudi, uz priče o pripremama za venčnje uvek su prisutne i one o pravno-imovinskim pitanjima, odnosno o predbračnom ugovoru. Prema pisanju američkih medija, ekonomski aspekt ni u slučaju Džej Lo i Bena Afleka nije zapostavljen, pa poznati par priprema dokument koji će garantovati da se poštuju njihovi uslovi tokom i, eventalno, nakon braka.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Navodno će, na Dženiferin zahtev, važno mesto u njihovom ugovoru imati seks.

- Pevačica zahteva da njen budući suprug Ben Aflek potpiše predbračni ugovor s najčudnijim prohtevima. Ima klauzula koje još nisu obelodanjene, ali ono što se zna jeste da će morati da imaju seks više od četiri puta nedeljno — tvrdi upućen izvor, a prenosi Glossy.

Podsetimo, Dženifer i Ben su se u aprilu 2021. godine pomirili 17 godina nakon što su raskinuli veridbu, a samo nekoliko meseci kasnije pevačica se sa ćerkom Eme i sinom Maksom iz Majamija preselila u Los Anđeles kako bi mogla da bude s njim. Ubrzo je upoznala i njegovu decu Vajolet, Serafinu i Sema, kao i bivšu suprugu i poznatu glumicu Dženifer Garner. Par često porodično provodi vreme i razdvajaju se samo zbog poslovnih obaveza, a i tada tek na kraći period.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.