FOTKE OBIŠLE PLANETU! DŽENIFER I BEN UHVAĆENI U KOLIMA U AKCIJI: Više ni ONE STVARI ne mogu da rade BEZ PAPARACA!
Foto: Profimedia

opa

FOTKE OBIŠLE PLANETU! DŽENIFER I BEN UHVAĆENI U KOLIMA U AKCIJI: Više ni ONE STVARI ne mogu da rade BEZ PAPARACA!

Par otkada se pomirio prati horda paparaca!

Objavljeno: 12:33h

Dženifer Lopez i Ben Afleck nedavno su objavili kako su se verili, a Ben je Dženifer poklonio zaručnički prsten s velikim zelenim dijamantom koji je rasplakao pevačicu.

Nedavno su snimljeni u Los Anđelesu dok je Ben napuštao vozilo, a svoju dragu nije mogao ostaviti bez da joj da još jedan poljubac.

Ben se tad vratio na vozačevu stranu auta i nagnuo u auto kako bi čvrsto zagrlio i poljubio Dženifer.

1 / 5 Foto: Profimedia

Dženifer je grleći Bena pokazala veliki verenički prsten nježno ga mazeći po leđima, a Benu je ispod podignute majice na leđima do izražaja došla tetovaža koju ima preko celih leđa – pticu feniksa.

Lopez je pre nekoliko dana na svom blogu OnTheJLo podelila snimak na kome plače i pokazuje dijamantni prsten s kojim ju je Ben po drugi put zaprosio dok se kupala.

''U subotu uveče, dok sam bila na svom najdražem mestu na svetu (u penušavoj kupki), moja predivna ljubav je kleknula i zaprosila me. Pogledala sam u njegove oči, istodobno se smejući i plačući i u isto vreme trudeći se shvatiti da se nakon 20 godina istorija ponavlja. Doslovce sam bila bez reči, a on me pitao znači li to da pristajem. Tad sam mu rekla: ''Da, naravno da pristajem'', piše Daily Mail.

Svojoj ljubavi dali su drugu šansu, a ovaj prsten je za pevačicu zaista poseban jer joj, kako kaže, zelena boja donosi sreću.

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.