DECA DŽENIFER LOPEZ ŽIVE PO ODREĐENIM PRAVILIMA: Jedno se odnosi na MUŠKARCE sa kojima pevačica LEŽE U KREVET!
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen/ Instagram/ jlo

šok

DECA DŽENIFER LOPEZ ŽIVE PO ODREĐENIM PRAVILIMA: Jedno se odnosi na MUŠKARCE sa kojima pevačica LEŽE U KREVET!

1. Škola je na prvom mestu

Objavljeno: 17:39h

Dženifer Lopez poznata latino diva, ima dvoje dece sa bivšim suprugom Markom Antonijem, Maksimilijana Davida i Eme Maribel, koji moraju da se pridžavaju njenih pravila.

Ona tvrdi da važi za strogu mamu ali da će jedino na taj način oni postati pravi ljudi, i ne želi nikada da odstupa od pravila za njih.

1 / 1 Foto: Profimedia

DEVET PRAVILA:

1. Škola je na prvom mestu

Iako mnogi misle da je moguće sve kupiti novcem, Džej Lo smatra da je obrazovanje ono na čemu treba da se radi. Oni su se školovali od kuće, a ona je našla za njih najbolje profesore.

2. Porodica i tradicija

Ove dve stvari uvek idu zajedno i moraju se poštovati. Porodične večere ne mogu da se izbegnu, jer kraj dana mora da se završi sa razgovorom o svojim iskustvima i problemima. Razgovor i hrana uvek idu zajedno.

3. Zdrava hrana

Dženifer je poznata po veoma strogom režimu ishrane zahvaljujući kom ima sjajnu liniju. Isto tako se i trud da decu nauči da idu njenim stopama i da se hrane što zdravije mogu. Kako kaže, zdrava hrana je prioritetna ali ipak dva ili tri puta nedeljno mogu da naruče i pojedu ono što žele.

4. Svuda idu zajedno

Diva je jedna od onih žena koja nije želela da se odrekne svoje karijere da bi bila samo majka, i pa je tako prilagodila sve da svima bude dobro. Rešenje je bilo da deca svuda putuju sa njom, isto tako i na njenim snimanjima su uvek zajedno.

5. Nedelja je samo za zabavu

Ovo je jedno od njinih strožijih pravila, ali veoma je efikasna metoda. Tokom radne nedelje nisu im dozvoljeni mobilni telefoni, glednanje televizora, niti igranje igrica. Ali je odlučila da nedelja bude taj dan za zabavu kada će moći da spavaju duže, jedu u krevetu, i rade sve što im je volja.

6. Prihvatite popularnost

Jasno je da je ona uvek u centru pažnje, pa je tako morala od samog starta da ih pripremi za ceo taj svet. Morali su da nauče kako da se nose sa mišljenjem javnosti, pravilno izražavaju i slično.

7. Nema šminkanja

Iako je svesna da neće moći da brani svojoj ćerki šminku, bitno joj je da prvo nauči da sebe prihvati sa svim manama i zavoli sebe. Kako i sama ističe, pravilna nega je bitnija od same šminke, pa je samim tim i uči da se tako ophpdi prema svojoj koži.

8. Podeli zarad sreće

Iako imaju dovoljno novca, načila ih je da stvari ne ''padaju sa neba'' i da za sve moraju dobro da se potrude. Još od malih nogu su uključeni u humanitarne akcije a i zajedno su osnovali mnogo različitih udruženja.

9. Prihvati mamine partnere

Svi smo upućeni koliko poznata pevačica i glumica ima buran život, pa su tako i njena deca prihvatila sve promene koje se dešavaju. Posle razvoda, imala je mnoge momke za koje su bili upućeni, ali se uvek trudila da ih zaštiti od svega. Ima pomoć svog bivšeg muža što se tiče svega vezano za njih, pa su tako i ovaj deo, da mama ipak ima drugog momka, prihvatili bez sujete.

Bonus video:

00:13

Da li Vanja Mijatović više liči na Šakiru ili Dženifer Lopez?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.