SILOVALI SU ME, PRETILI PIŠTOLJEM: Kraljica popa potresno podelilia svoju istinu...(FOTO)
Foto: Reuters

ŽRTVA

SILOVALI SU ME, PRETILI PIŠTOLJEM: Kraljica popa potresno podelilia svoju istinu...(FOTO)

Kraljica popa Madona ove godine je primila nagradu za Bilvordovu ženu godine, a tokom ceremonije dodele govorom koji je održala je potresla svet
Objavljeno:

A photo posted by Madonna (@madonna) on

- Kad sam se doselila u Nujork bila sam tinejdžerka. Prve godine su mi pretili pištoljem, silovali me na krovu zgrade dok su mi držali nož za vratom, a u stan su mi provalili toliko puta da sam jednostavno prestala da ga zaključavam. U godinama koje su usledile ostala sam bez svih prijatelja koje sam imala. Ubili su ih AIDS, droga ili meci. Osećala sam se paralizovano. Trebalo mi je dosta vremena da se saberem i krenem dalje sa svojim kreativnim životom - rekla je ona.

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Ona je završila svoj potresni govor osvrtanjem na sveprisutni seksizam.

- Uče nas da smemo da budemo lepe, slatke i seksi, ali ne smemo biti previše pametne. Ne bi trebalo da imamo ni lično mišljenje. Nemojte deliti svoje seksualne fantazije sa svetom i budite onakve kakve muškarci žele da budete. I na kraju, nemojte stariti jer starost je greh. Bićete kritikovane, bićete ocrnjene, a vaša muzika sigurno više neće biti na radiju - završila je ona, a usledio je aplauz.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.