TRAGIČNA SMRT SUPRUGE, PA OPAKA BOLEST: Glumac preživeo PAKAO!
Stenli Tuči, Foto: Profimedia

UŽAS

TRAGIČNA SMRT SUPRUGE, PA OPAKA BOLEST: Glumac preživeo PAKAO!

Glumcu nije bilo nimalo lako

Objavljeno:

Stenli Tuči progovorio je o svom iskustvu oporavka od raka, nakon što mu je dijagnostikovan tumor na jeziku 2017. godine.

Stenli tvrdi da mu je podrška supruge Feliseti Blant pomogla u jednom od najtežih trenutaka u životu.

Kandidatu nominovanom za Oskara je dijagnostikovan rak na korenu jezika još 2017. Prošao je 35 dana lečenja zračenjem i 7 sesija hemoterapije, koja su mu oštetila čula ukusa i mirisa i ostavile ga nesposobnim da jede, izuzev preko sonde.

Stenli Tuči
foto: Profimedia

Sada Tuči ima 60 godina, nema rak i živi u Londonu sa svojom ženom Felisiti i uživa u svojoj strasti prema kuhinji u svojoj CNN emisiji o hrani i putovanjima “Searching for Italy”.

Tuči je živeo dve godine sa ogromnim bolom u vilici pre nego što je njegovo stanje precizno dijagnostikovano.

-Išao sam na skener, ali je pogrešio. I naravno kada pomislite da nešto nije u redu, takođe vas i obuzme strah da nešto nije u redu – priseća se Tuči, koji je izgubio svoju prvu suprugu Kejt od raka dojke u 2009. godini.

Nakon što je posetio razne lekare, glumac je konačno dobio tačnu dijagnozu, imao je tumor od 3 centimetra na korenu jezika:

-Nisu mogli da izvedu operaciju jer je tumor bio prevelik. Pravo je čudo da nije metastazirao, jer je bio u meni previše dugo.

1 / 3 Foto: Profimedia

Nekoliko meseci nakon što su njegovi tretmani završeni 2018. godine, Tuči je polako počeo da vraća snagu i sposobnost da jede, što je za njega tada, kaže, bila “Najuzbudljivija stvar na svetu”.

Tuči takođe kaže “Felisitina bezuslovna naklonost, pažnja i ohrabrenje su me proveli kroz bolest”.

Uprkos nekim dugotrajnim efektima njegovog lečenja od rata, neke namirnice i delje imaju “čudan” ukus, a začinjena jela su mu neverovatno bolna za kozumirati.

Autor “My Life Through Food” se vratio svom gurmanskom načinu života punim plućim, uživajući u svojoj dugogodišnjoj strasti za kuvanjem i pravljenjem pića sa prijateljima i porodicom. Kako kaže ne bi mogao da bude sa nekim ko ne mari za hranu, jednostavno ga ne bi privlačio.

Što se tiče toga kako ovih dana provodi svoje slobodno vreme, Tuči kaže “Savršen slobodan dan za mene bi bio da odem na pijacu, kupim gomilu hrane, počnem da kuvam, igram se sa decom i onda pozovem prijatelje na večeru. Za mene je to sjajan dan.”

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.