NESTALA PEVAČICA!
Pevačica, Foto: Printscreen Instagram

DA LI JE MOGUĆE?

NESTALA PEVAČICA!

- Njena poslednja objava bila je pomalo čudna. Žalila se zbog toga što joj stariji brat nije dao viski i Koka-kolu... Sve je izgledalo kao neka skrivena poruka - objavljeno je.

Objavljeno: 07:36h

Ona je, inače, bila izrazito aktivna na ovoj društvenoj mreži, a snimci pomalo čudnih koreografija postale su njen zaštitni znak.

Pevačica je nedavno proslavila je kraj starateljstva. Naime, nakon što ju je sud oslobodio starateljstva koje je nad njom i njenom imovinom poslednjih 13 godina imao pevačicin otac, njenoj sreći nije imalo kraja.

- Kakav vikend! Osećala sam se kao na sedmom nebu. Popila sam svoju prvu čašu šampanjca u najlepšem restoranu koji sam ikad videla - napisala je na svom Instagramu.

Pritvor je ustanovio i nadgledao njen otac nakon što je doživela javni psihički slom i podvrgnuta lečenju od psihičkih problema čiji detalji nisu objavljeni.

Od kada je u emotivnom svedočenju u junu otkrila privatne muke kroz koje je prolazila godinama, ona je stekla veliku podršku javnosti i angažovala novog advokata koji je agresivno krenuo u ukidanje ograničenja. U junu je sudu rekla da je traumatizovana i da želi da joj se "život vrati" što je pre moguće.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Poznata pevačica sada je zabrinula svoje fanove nakon što su ustanovili da joj je deaktiviran Instagram nalog.

Iako je i ranije nekoliko puta deaktivirala svoj profil, njeni verni fanovi su ponovo uznemireni.

- Sada vidim da ti je ugašen nalog na Instagramu. Jesi li ok? - upitala je jedna obožavateljka Britni Spirs na Tviteru na šta su se nadovezali i ostali korisnici.

- Možda joj je otac ugasio nalog - dodala je druga.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Njena poslednja objava bila je pomalo čudna. Žalila se zbog toga što joj stariji brat nije dao viski i Koka-kolu... Sve je izgledalo kao neka skrivena poruka - objavljeno je.

- Zabrinuta sam za nju. Ne mogu da živim bez njenih objava- takođe je jedan od bizarnih komentara.

Ipak, neki smatraju kako je ovo marketinški trik jer uskoro planira da objavi memoare za koje će navodno dobiti čak 15 miliona dolara.

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.