ČEST JE POSETILAC GEJ KLUBOVA! DŽEJMS BOND IMA RAZLOGA ZAŠTO VOLI OVA MESTA!
Danijel Krejg, Foto: EPA/ Britta Pedersen

otvorenog uma

ČEST JE POSETILAC GEJ KLUBOVA! DŽEJMS BOND IMA RAZLOGA ZAŠTO VOLI OVA MESTA!

- Dugo posećujem gej barove. Jedan od razloga je što nema toliko tuča u gej barovima kao u drugim barovima - rekao je glumac

Objavljeno:

Brus Bozi je voditelj radio emisije "Ručak sa Brsomm" na radio stanici SiriusKSM. Brus je član porodice Bozzi koja poseduje franšizu restorana "Palm Restaurant", čiji je potpredsednik.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Osim toga, Bruce Bozzi je otvoreni homoseksualac ​​i dobar prijatelj Danijela Krejga koji je gostovao u njegovoj emisiji, u kojoj su, između ostalog, razgovarali o tome zašto glumac koji je glumio Džejmsa Bonda voli da izlazi u gej barove.

- Dugo posećujem gej barove. Jedan od razloga je što nema toliko tuča u gej barovima kao u drugim barovima - rekao je Krejg, objašnjavajući da je kao mladić počeo da odlazi u te barove kako ne bi prisustvovao tučama koje je zatekao u barovima u koje posećuju heteroseksualci .

- Šipke za homoseksualce su stoga bila prava mesta za izlazak. Tamo su svi opušteni. I možete upoznati devojke koje su došle iz istih razloga iz kojih sam i ja došao. To je bio dodatni razlog da posetite te barove - rekao je on.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Tokom razgovora Krejg se prisetio njihovog druženja u takvom baru. Bilo je to 2010. godine, u baru za homoseksualce u Kaliforniji.

Krejg je rekao kako su imali ugodnu noć, malo popili, na što je glumac predložio da odu u bar. No, tamo su bili primećeni nakon čega su se mediji raspisali o tome.

- Bilo je to prilično čudna situacija jer nismo napravili ništa pogrešno - zaključio je Kreg koji je dodao kako se nekada želeo preseliti iz Engleske u Kaliforniju koja, po njemu, ima "magičnu vibraciju".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.