ESPRESO PAPARACO! Zorana Pavić SMRŠALA 30 kilogama pa se vratila NA STARO: Nećete verovati GDE SMO JE UHVATILI FOTO
Zorana Pavić, Foto: Nemanja Nikolić

SAZNALO SE

ESPRESO PAPARACO! Zorana Pavić SMRŠALA 30 kilogama pa se vratila NA STARO: Nećete verovati GDE SMO JE UHVATILI FOTO

Zorana je iz zdravstvenih problema promenila ishranu i smršala preko 30 kilogama pevačica je pokazala da voli da jede testo, te da nije skorz promenila ishranu.

Objavljeno:

Paparaco portala Espreso uhvatio je pevačicu Zoranu Pavić u pekari.

Naime, pevačica je sedela sama u jednoj pekari i uživala u hrani.

Zorana je iz zdravstvenih problema promenila ishranu i smršala preko 30 kilogama. Pevačica je sada pokazala da voli da jede testo, te da nije skroz promenila ishranu.

Espreso Paparaco uhvatio Zoranu Pavić u pekari
Espreso Paparaco uhvatio Zoranu Pavić u pekarifoto: Tamara Trajković

Podsetimo, Zorana Pavić drastično je promenila fizički izgled i životne navike, pa više nije ni nalik onoj staroj Zorani koja je mučila muku sa viškom kilograma.

Međutim, čak i sa kojim kilogramom gore, ona je umela to damski da iznese, ali čim je počelo da smeta njenom zdravlju, bila je prinuđena da nešto učini po tom pitanju.

Pevačica je svojevremeno otkrila zbog kojih zdravstvenih problema je promenila ishranu i smršala preko 30 kilograma.

Pevačica u pekari
Pevačica u pekarifoto: Tamara Trajković

Pevačica je dovela svoju liniju do savršenstva i komentari na račun njenog izgleda su samo pozitivni. Budući da vodi računa o tome šta jede, otkrila je i šta nikako ne meša od hrane, kao i šta je uradila kako bi ubrzala metabolizam.

- Pre nego što se pojavim ja stigne moja energija i na tome sam mnogo Bogu zahvalna. Srećna sam što sam se vratila u svoju kožu, što mogu da se oblačim kako želim i jako težak period je iza mene, na tu temu. Imala sam hormonski poremećaj i u svemu mi je pomogla moja velika volja. Konstantno dobijam lepe komentare, a ono što mi je simpatično je kada mi je Žika Jelić rekao "ti meni mnogo bolje izgledaš uživo nego na fotografijama, kao devojčica si". Nema lepšeg komplimenta nego da vam muškarci i žene govore da izgledate "kao devojčica", a pod "devojčica" ne mislim samo na fizički deo, nego i na onu devojčicu u sebi - istakla je pevačica nedavno za Espreso pa dodala:

- Sve ovo je podrazumevalo mnogo truda i odricanja i neću dozvoliti sebi ono "džabe smo krečili". Imam vagu jednu na kojoj se svako jutro merim jer vrlo lako čovek može da se vrati na staro. Trudim se da sve uklopim koliko god je moguće u svoju novu ishranu. Ne mešam ugljene hidrate i proteine. Pre sam jela jednom dnevno, a sada sam ubrzala metabolizam, jedem više puta dnevno. Idem na traku, kao i u Laserski centar, izbacujem vodu, a to je bio moj najveći problem, kao i nadutost. Još kao klinka sam volela da mi baka napravi sarmu i toga ne mogu da se odreknem. Posle kaznim sebe i pijem samo vodu.

Izgleda da ne može bez testa
Izgleda da ne može bez testafoto: Tamara Trajković

Tada nas je zanimalo i šta misli o estetskim korekcijama, kao i da li bi nešto promenila na sebi.

- Svako sa svojim telom treba da radi šta voli. Neki muškarci voli prirodne žene, neki vole kada je sve preduvano. Meni se čini da su ove nove generacije sve kao klonirane, da se najmanje radi na tome da se bude autentičan i svoj. Verovatno svi imaju istog hirurga. Trenutno mi korekcije nisu potrebne, što ne znači da neće, s tim da na meni ništa veštačko ne bi stajalo. Ima par slučajeva gde su žene iz mog posla totalno promenile svoj lični opis.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.