PRAVA ISTINA O ŽIVOTU BOJANE LAZIĆ: Voditeljka je imala veze sa GADAFIJEM, završila u ŠATORU
Bojana Lazić, Foto: Privatna arhiva

neverovatno

PRAVA ISTINA O ŽIVOTU BOJANE LAZIĆ: Voditeljka je imala veze sa GADAFIJEM, završila u ŠATORU

Bojana je za Espreso prvi put ispričala po čemu pamti susret sa legendarnim Gadafijem

Objavljeno: 12:58h

Voditeljka Bojana Lazić nekada se takmičila na izboru za mis naše zemlje.

Međutim, malo kome je poznato da je ona imala tu čast da sa delegacijom iz Srbije, dok je još bio živ, poseti pukovnika i vladara Libije Muamera el Gadafija.

Bojana je za Espreso prvi put ispričala po čemu pamti susret sa legendarnim Gadafijem.

- To je bila 2007.godina.Tada sam imala 20 godina. Bila mi je velika čast sto sam bila deo srpske delegacije 2007. godine koja je posetila pokojnog pukovnika Muamera el Gadafija. U delegaciji je bilo oko 80 ljudi, bila su i Neda Ukraden, Olja Karleuša, pokojni Marinko Rokvić, njegov sin Nikola Rokvić, Vesna de Vinča, misice Srbije i Crne Gore. Mi smo imali prvu modnu reviju u istoriji Libije. Nosili smo kreacije kreatorke Vladanke Celić, koja je takođe bila sa nama - podsetila je Bojana na taj period, pa je potom ispričala kako je izgledao susret sa samim Gadafijem i kako im je tada bilo u Libiji.

Bojana lazić
foto: Privatna arhiva

- Bili smo smešteni u Tripoliju. Sećam se da smo prošli rigoroznu kontrolu pre susreta sa Gadafijem. Muamer el Gadafi je organizovao proslavu u jednom velikom šatoru, rukovao se sa svih 80 ljudi koji su bili tu, uključujući i sa mnom. Meni je bilo interesantno što smo mi stajali u polukrugu, a on išao i rukovao se sa svakim ponaosob.

-Delovao mi je kao veoma prijatan čovek i ponavljao je kako mu je žao zbog raspada Jugoslavije. Kada smo bili u Tripoliju, rekli su nam da se ne udaljavamo od hotela iz bezbednosnih razloga i kretanje nam je bilo ograničeno. Moram priznati da mi je žao zbog svega što se tamo izdesavalo nakon nekoliko godina. Takođe mi je bilo vrlo zanimljivo što su njegovo obezbeđenje činile isključivo žene,a neke su bile i Srpkinje.To je putovanje i iskustvo koje se nikada ne zaboravlja - podelila je Bojana.

Gadafi
foto: Printscreen/Youtube

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.