MARKO OSMAKČIĆ PRETI SMRĆU U UŽIVO PROGRAMU! Gledaoci ZGROŽENI, STRAVIČNE PRETNJE, REAKCIJA MUP-A?!
Foto: Printscreen

šok

MARKO OSMAKČIĆ PRETI SMRĆU U UŽIVO PROGRAMU! Gledaoci ZGROŽENI, STRAVIČNE PRETNJE, REAKCIJA MUP-A?!

Marko je već pred kamerama rijalitija "Zadruga" pokazao kao nasilnik.

Objavljeno: 11:24h

Marko Osmakčić iz dana u dan šokira javnost svojim rečima i ponašanjem prema Viktoriji Mitrović, koja je ostala u drugom stanju sa njim.

On je svim silama tera da prekine trudnoću i svakodnevno govori da ne želi dete sa njom. Osmakčić je ponvo zgrozio gledaoce i sve zadrugare kada je zapretio trudnoj Viki.

Marko je već pred kamerama rijalitija "Zadruga" pokazao kao nasilnik, budući da je nekoliko puta nasrtao na žene, udarao ih i šamarao, a Viki je ošamario čak i sad kada zna da je u drugom stanju, njegove pretnje je javnost shvatila veoma ozbiljno.

- Evo ja se obraćam svom ocu lično. Oče, pošto znam da si ti oko ovakvih stvari veoma promišljen, jači si od Hitlera, najveći psihopata... Uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, pa će biti pametna, i priželjkivati abortus u 8. mesecu! Ja sam svoje rekao, ili češ uraditi, ili nećeš! Ja da p*šim k**ac, a ona da se sladi, nema više! - urlao je Osmakčić i zaprepastio apsolutno sve.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Marko je Viktoriji uputio jezive pretnje ubistvom, "ukoliko ne uradi kako joj je rekao", a dok je Lazar Čolić Zola pokušavao da ga smiri i govorio mu da ne izgovara reči zbog kojih bi mogao da odgovara pred zakonom, Osmakčić je udario još jače.

- Kad bude ubijena i nađena negde kao pseto, jer nije htela za svačije dobro da me posluša neka se zna da sam ja, ja već razmišljam o tome! Samo ne znam da li da je smaknem snajperom, da li da je prikoljem onako sa prigušivačem... Ili ćeš me poslušati, k*rvo! - šokirao je Osmakčić, a na društvenim mrežama su fanovi istog momenta reagovali na jezive pretnje.

Ukućani su pokušavali da ga primire, govoreći mu da ne priča stvari za koje bi mogao krivično da odgovara, ali je on nastavio.

Nakon toga, Viktorija Mitrović se obratila direktno u kameru, tražeći od Velikog šefa i produkcije da policija dođe u Šimanovce, te da odvedu Marka u pritvor, jer se, kako je rekla, plaši za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.

marko osmakčić
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.