DA GA NE PREPOZNAŠ! Od mršavog plavušana postao nabildovani šmeker! ZNATE LI KOJI SRPSKI PEVAČ JE NA FOTKI!?
Milan Stanković, Foto: Printscreen/Instagram/milanstankovic

a sada...

DA GA NE PREPOZNAŠ! Od mršavog plavušana postao nabildovani šmeker! ZNATE LI KOJI SRPSKI PEVAČ JE NA FOTKI!?

Pevač je od mršavog plavokosog dečaka maltene preko noći postao mišićavi frajer

Objavljeno:

Poslavio se učešćem u “Zvezdama Granda”, a mnoge devojke tada su ludele za njim.

Sa druge strane, njegova specifična frizura tada je postala pravi hit, pa su se brojni mladići trudili da izgledaju baš kao i pevač koji je uvek bio prepoznatljiv kako pofrizuri, tako i po stilu oblačenja.

Milan Stanković
foto: instagram

On je odneo pobedu u pomenutom takmičenju, a kasnije nas je predstavljao i na Evroviziji pesmom “Ovo je Balkan”. Iako nije pobedio, njegova popularnost je tada samo porasla i mnogi su mu predviđali inostranu karijeru.

Takođe je aktivan i na Instagramu gde često deli svoje privatne fotografije, a s vremena na vreme se priseti i detinjstva i podeli poneku uspomenu.

Pevača dugo nije bilo u javnosti, a fanovi su mu često postavljali pitanja na društvenim mrežama kada će se to promeniti i hoće li uskoro snimiti neku novu pesmu.Reč je o Milanu Stankoviću.Pevač i miljenik tinejdžerki Milan Stanković tokom karijere prolazio je kroz brojne transformacije kada je u pitanju njegov fizički izgled.

Milan je stekao popularnost kao plavokosi mršavi momak s paž frizurom i zaštitini znak bila mu je upravo plava negovana kosa. Iako je nekoliko puta eksperimentisao s različitim frizurama, boju nije dirao, sve do nedavno.

Međutim, osim što se ofarbao, Milan je počeo redovno da trenira u teretani, pa sada izgleda potpuno drugačije nego što je izgledao na početku karijere.

Bonus video:

00:14

Milan Stanković zapevao posle dužeg vremena, društvo mu pravila Vesna Zmijanac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.