OVAJ DEČAK JE VAŽIO ZA OGROMNU ZVEZDU U SRBIJI, A ONDA JE SPAS NAŠAO U MANASTIRU: Da li znate ko je MILJENIK ŽENA?
Pevač, Foto: Printscreen/Instagram/milanstankovic

divno!

OVAJ DEČAK JE VAŽIO ZA OGROMNU ZVEZDU U SRBIJI, A ONDA JE SPAS NAŠAO U MANASTIRU: Da li znate ko je MILJENIK ŽENA?

Vera mu je pomogla, a nastupe je stavio u drugi plan.

Objavljeno: 11:24h

Poslavio se učešćem u “Zvezdama Granda”, a mnoge devojke tada su ludele za njim.

Sa druge strane, njegova specifična frizura tada je postala pravi hit, pa su se brojni mladići trudili da izgledaju baš kao i pevač koji je uvek bio prepoznatljiv kako pofrizuri, tako i po stilu oblačenja.

1 / 2 Foto: Printscreen:instagram/milanstankovic

On je odneo pobedu u pomenutom takmičenju, a kasnije nas je predstavljao i na Evroviziji pesmom “Ovo je Balkan”. Iako nije pobedio, njegova popularnost je tada samo porasla i mnogi su mu predviđali inostranu karijeru.

Takođe je aktivan i na Instagramu gde često deli svoje privatne fotografije, a s vremena na vreme se priseti i detinjstva i podeli poneku uspomenu.

Pevača dugo nije bilo u javnosti, a fanovi su mu često postavljali pitanja na društvenim mrežama kada će se to promeniti i hoće li uskoro snimiti neku novu pesmu.

Reč je o Milanu Stankoviću.

Podsetimo, Milan se nedavno pojavio u jednoj kafani u kojoj je nastupala Vesna Zmijanac, a njegov trenutni izgled je sve šokirao. Naime, pevač sada ima smeđu kosu, a na pomenutom nastupu pojavio se u sasvim drugačijem izdanju.

1 / 4 Foto: ATA images

Iako je početak njegove muzičke karijere slutio da će se ustoličiti u vrhu estradne scene, Milan Stanković je tek „blesnuo“ i nestao. Mladog pevača duže nismo videli u javnosti. Priča se da se, u potrazi za duhovnim mirom, okrenuo veri i neizvesno je da li će se uopšte vratiti na scenu.

U ovom, za njega prelomnom trenutku, podršku mu pružaju majka Milena i sestra Nastasja. One su ga bodrile i kada je odlučio da krene muzičkim putem, ali i sada, kada je na korak od toga da promeni život iz korena.

‒ Napravio sam pauzu jer sam želeo da se distanciram od hiperprodukcije i haosa koji vlada u muzici. To je savet moje majke. Primetila je da sam umoran i rekla mi je: „Sačuvaj dušu“. Trenutno sam na keto-dijeti, treniram i osećam se bolje. Uskoro će se pojaviti moj novi projekat ‒ izjavio je Milan pre nešto više od godinu dana, i na tome je ostalo.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

U poslednje vreme Milana Stankovića češće zatičemo na svetim mestima širom Srbije nego u koncertnim dvoranama i zabavnim emisijama. Pevač, poznat po nekonvencionalnim stavovima zbog kojih se često nađe na udaru javnosti, posvetio se duhovnoj strani života i to mu očigledno prija. Često posećuje manastire, a u jednom trenutku se "prosula" priča da se Milan zamonašio, što nije bila istina.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.