SAVLADALE GA EMOCIJE KADA JE POMENUO POKOJNU MAJKU: Zbog nje idem dalje svakog dana!
Vasilije Micić i Riki Rubio, Foto: EPA/Made Nagi

emotivno

SAVLADALE GA EMOCIJE KADA JE POMENUO POKOJNU MAJKU: Zbog nje idem dalje svakog dana!

- Ona je uvek bila moja podrška i gurala me je svakog dana da dam sve najbolje od sebe - rekao je Rubio posle finala

Objavljeno:

Reprezentacija Španije osvojila je po drugi put u istoriji Svetsko prvenstvo u košarci, a za najboljeg pojedinca Mundobasketa proglašen je Riki Rubio.

Španski plejmejker se nakon osvojene zlatne medalje u obraćanju medijima setio svoje pokojne majke, za koju je rekao da mu je bila glavni pokretač celoga života, pa tako i sada.

Po završetku utakmice i svih preuzetih nagrada, Rubio je seo na podijum, gledao u plafon dvorane i nije se dugo pomerao s te pozicije...

- Prvo sam želeo da uživam u trenutku, jer ovo će me pratiti do kraja života. Ovo je poseban trenutak za mene. Sećam se 2008. kada je sve počelo za mene na ovom mestu (Španija uzela srebro na Olimpijskim igrama u istoj dvorani prim. aut). Nije se završilo kao sada, zato je ovo posebno. Znate, izgubio sam majku pre tri godine, ona me je gurala da pokažem ono najbolje uvek i ovo je medalja za nju. Niko me na svetu nije voleo više od nje. I dalje me gura napred svakog dana. Osećam to, iako nije tu sa mnom. Zbog nje idem dalje svakog dana.

Španija je u finalu Mundobasketa u Kini ubedljivo savladala Argentinu sa 95:75.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.