BOGDAN JE ČUO ŠTA BRAJANT, SKOLA I ĐINOBILI KAŽU ZA NJEGA: Srpski košarkaš odgovorio legendama ovog sporta!
Manu Đinobili i Kobi Brajant su pohvalili Bogdana Bogdanovića, Foto: EPA/How Hwee Young/AP

Bogi je čudo

BOGDAN JE ČUO ŠTA BRAJANT, SKOLA I ĐINOBILI KAŽU ZA NJEGA: Srpski košarkaš odgovorio legendama ovog sporta!

Naš reprezentativac je oduševljen lepim rečima koje su izrekli o njemu

Objavljeno:

Pljušte pohvale na račun Bogdana Bogdanovića tokom ovog Svetskog prvenstva, a na njegove igre nisu ostale imune ni najveće legende svetsko košarke.

Najbolji igrać Srbije na Mundobasketu je na drugom mestu po ukupnom broju postignutih poena (152) i na četvrtom po prosečnom broju poena po utakmici (21,7), što je nateralo čak i jednog Kobija Brajanta da kaže niz lepih reči o njemu.

Legendarni bivši igrač Lejkersa je ambasador Mundobasketa i boravi u Kini, a tokom druženja s novinarima je rekao šta misli o Bogdanoviću, kao i o Jokiću i o reprezentaciji Srbije.

Inače, dobro je poznato da je upravo "Mamba" bio Bogdanovićev najveći idol iz detinjstva, pa i ne čudi što je srpski košarkaš ispratio šta je o njemu imao da kaže Brajant.

Tako se Bogdanović putem Instagrama zahvalio upravo Brajantu, ali i Manuu Đinobiliju i Luisu Skoli (od koga je ispao u četvrtfinalu) na tome što ga inspirišu da nastavi sa upornim radom kako bi se jednog dana primakao njima.

- Uzori! Hvala vam što radite toliko mnogo za ovaj sport - poručio je Bogdanović uz fotografije Brajanta, Đinobilija i Skole na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.