IAKO SU ORLOVI ISPALI U ČETVRTFINALU, BRAJANT JE ODUŠEVLJEN: Jokić mi je jedan od omiljenih igrača, a tek Bogdan...
Kobi Brajant, Foto: AP/Mao Siqian

DOKTOR KOŠARKE IMA REČ

IAKO SU ORLOVI ISPALI U ČETVRTFINALU, BRAJANT JE ODUŠEVLJEN: Jokić mi je jedan od omiljenih igrača, a tek Bogdan...

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji je u društvu Manua Đinobilija pratio prvo polufinale između Španije i Australije (95:88)

Objavljeno:

Kobi Brajant je globalni ambasador Mundobasketa u Kini, a u petak prati mečeve polufinala. Između dve polufinalne utakmice, našao je vremena da se obrati novinarima, a osvrnuo se i na srpske košarkaše - prvenstveno Jokića i Bogdana.

- Volim da gledam Jokića, on mi je jedan od omiljenih igrača. Donosi sjajne odluke. Sviđa mi se i Bogdanović. On mi je jedan od omiljenih mladih igrača. Veoma je agresivan, neustrašiv. Veliki sam ljubitelj njihove igre - rekao je Brajant.

Jokić protiv Amera
Jokić protiv Amera foto: Dado Đilas

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji je u društvu Manua Đinobilija pratio prvo polufinale između Španije i Australije (95:88).

- Bila je sjajna, divna košarka. Sjajno se kretala lopta, igrači su izvodili odlične poteze kada je bilo neophodno. Bilo je uživanje gledati meč - rekao je Brajan o pobedi Španije.

U drugom polufinalu igraju Argentina i Francuska.

- Imao sam duele sa Fakundom Kampacom. Uvek je bio žestok. Argentina igra sjajno timski i ofanzivno i defantivno. Biće veliki izazov za Francusku.

Košarkaška reprezentacija SAD
Košarkaška reprezentacija SAD foto: EPA/Wu Hong

Amerikanci su u Kini oborili nekoliko negativnih rekorda pa se već spekuliše kako će reagovati na debakl na ovom Mundobasketu.

- Mislim da je ogroman izazov. Nije više o tome da svet juri da stigne SAD već je odavno dostigao. Sjajna košarka se igra u Srbiji, Španiji, Argentini. Biće to veliki izazov za sledeći tim kako god da se on zvao.

Za kraj, ishvalio je i Marka Gasola, koji je bio najbolji igrač u pobedi Španije u polufinalu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.