ZAPUŠIO USTA SVIM PLJUVAČIMA: Ratko Varda sočno opsovao posle poraza Srbije od Argentine!
Ratko Varda, Foto: Filip Plavčić

SASUO IM SVE

ZAPUŠIO USTA SVIM PLJUVAČIMA: Ratko Varda sočno opsovao posle poraza Srbije od Argentine!

Najteže je Aleksandru Đorđeviću i košarkašima, a u odbranu Orlova stao je Ratko Varda, bivši igrač Partizana.

Objavljeno:

Svi znaju da kritikuju sportiste posle poraza, ali niko ne zna kako je igračima i igračicama kada su zaustavljeni na korak od borbe za medalje.

Posle poraza Srbije od Argentine u četvrtfinalu (97:87), najteže je Aleksandru Đorđeviću i košarkašima, a u odbranu Orlova stao je Ratko Varda, bivši igrač Partizana.

- Glavu gore, momci. Ovo je jedna čarobna igra i kao u svakoj igri nekad pobediš nekad izgubiš. Izgubiš da bi znao gde si grešio i sledeći put daš sve od sebe da pobediš. Zaje*ite sve one koji pljuju jer da su zaslužili nešto u životu. Ne bi sedeli pored TV i kao navijali za vas, a jedva čekali da se ovako nešto desi da bi radili ono o čemu su najbolji – da pljuju! Niko od tih pljuvača ne zna šta znači odricanje od svega vama dragog. Nikad neće shvatiti jer ne vide dalje od pljuvačke. Još jednom se takva atmosfera stvorila, da smo prvaci sveta bili još u julu mesecu. Ovo je sport, ovo je košarka i svi danas igraju košarku. Možda bi trebalo reći da neko nije uradio ono što treba, ali neću i ne smem. Ja sam samo navijač koji navija za Srbiju, a drugi neka rade svoj posao najbolje što mogu. Ja sam ponosan na sve vas jer znam šta je odricanje, da ne vidite porodicu, da niste prisutni kad vam se rodi dete ili ne daj bože kada izgubite nekog vama dragog. Sve da biste igrali za Srbiju. Kao što rekoh, ovo je čarobna igra i biće još prilika za zlato - ispisao je Varda na Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.