JOKIĆU, ZAŠTO BAŠ OVAKO? Posle poraza od Argentine protrčao pored novinara, nije hteo ni da ih pogleda!
Nikola Jokić, Foto: Dado Đilas

NIJE TO BAŠ LEPO

JOKIĆU, ZAŠTO BAŠ OVAKO? Posle poraza od Argentine protrčao pored novinara, nije hteo ni da ih pogleda!

Ni mi ne zaboravljamo to što je Nikola i pored teške sezone u NBA ligi ipak odlučio da svoje slobodno vreme provede sa nacionalnim timom nekoliko hiljada kilometara daleko od kuće, ali smo to znali da cenimo i da mu se na sve načine za to i zahvalimo

Objavljeno: 18:59h

Košarkaši Srbije vidno su besni i razočarani napustili parket posle meča sa Argentinom i ispadanja sa Mundobasketa, a prilikom prolaska kroz miks zonu nekolicina je dala izjave novinarima. Nekoliko njih ostalo je u dvorani kako bi za televizije sa nacionalnom frekfencijom preneli svoja osećanja u tom momentu, a ostatak je otišao na zvaničnu konferenciju za novinare.

Jedan od onih koji nikome nije želeo da kaže ni reč i koji vidno besan prošao kroz miks zonu bez ijednog komentara bio je centar Denver Nagetsa Nikola Jokić.

Poznato je da Jokić ne želi da priča za srpske medije, ali ovo Svetsko prvenstvo je bilo odlična prilika da se to promeni.

Ni mi ne zaboravljamo to što je Nikola i pored teške sezone u NBA ligi ipak odlučio da svoje slobodno vreme provede sa nacionalnim timom nekoliko hiljada kilometara daleko od kuće, ali smo to znali da cenimo i da mu se na sve načine za to i zahvalimo. Pitanje je, na koji način on misli da se zahvali nama na podršci koju je dobijao tokom cele sezone, ali i za vreme SP u Kini, pošto igrom to defininitvno nije znao, ili nije želeo?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.