BJELICA PLAKAO NA KONFERENCIJI: Igrao sam sr**e! Svi su pustili suzu kad smo videli kako slave!
Foto: Print Screen Youtube

nakon meča

BJELICA PLAKAO NA KONFERENCIJI: Igrao sam sr**e! Svi su pustili suzu kad smo videli kako slave!

Objavljeno: 16:12h

Nemanja Bjelica bio je iskren posle poraza od Argentine u četvrtfinalu Mundobasketa.

Orlovi su potpuno nadigrani od latinoameričke selekcije, iako su bili u jednom trenutku prvi favoriti turnira.

- Hteo bih mnogo toga da kažem, ali pokušaću da skratim. Težak poraz za naš tim. Hteo bih da se izvinim našem narodu koji je verovao u nas. Mi smo takođe verovali, imamo veoma dobar tim, ali znate kako je... Ovakav način turnira ne znači ništa. Možda smo bolji od Argentine, ali oni su nam pokazali i želeli su ovu pobedu više od nas u ovom momentu. Nismo bili spremni za ovu utakmicu, uzimamo kompletnu odgovornost - rekao je Bjelica.

- Jesmo tim, ali preuzimamo odgovornost. Mogu da kažem da sam igrao sr***e, kad smo videli kako slave... Svi su plakali, oni su zaslužili pobedu danas. Mi smo dobra grupa momaka. Nismo izgubili jer smo arogantni. Nismo bili spremni mentalno za ovaj meč. Mogu da pričam satima, ali ovaj poraz je veoma težak. Ubija nas. Dali smo mnogo u ovo leto, teško je, ali ovo je košarka.

- Takođe, najvažnija stvar, naš igrač je igrao, a izgubio je majku. Ima mnogo važnijih stvari od košarke. Mi smo dobri ljudi, sjajna grupa ljudi, hteli smo da pobedimo, ali pokušali smo da pobedimo na pogrešan način. Bili smo favoriti, ali posebno su četvrtfinala takva da morate da budete spremni. Možda je naša grupa bila prelaka. Nismo nikoga potcenili, imali smo loš dan i sada moramo da se pripremimo za druge utakmice. Došli smo ovde kao tim, možda, hteli smo ovo u pogrešnom smeru, neću reći zbog pritiska, jer znamo da se nosimo s njim. Ali nismo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.