OVO JE RAZLOG ZA DEBAKL SRBIJE OD ŠPANIJE: Španski reprezentativac zna uzrok pobede Furije nad Orlovima!
Serhio Ljulj (desno), Foto: AP/Andy Wong

OBJASNIO

OVO JE RAZLOG ZA DEBAKL SRBIJE OD ŠPANIJE: Španski reprezentativac zna uzrok pobede Furije nad Orlovima!

Španija će u četvrtfinalu u utorak u 15 časova igrati protiv Poljske, a Srbija istog dana u 13 čaova igra protiv Argentine

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Španije pobedila je Srbiju sa 81:69 u borbi za prvo mesto u grupi i lakšeg rivala u četvrtfinalu.

U koš Orlova Serhio Ljulj je ubacio devet poena, sve posle šuteva za tri poena. Posle utakmice španski reprezentativac istakao je da je agresivnija odbrana bila ključna za trijumf njegovog tima.

- Mislim da smo odigrali odlično, sjajnu odbranu, počeli smo dobro i sada su nam misli usmerene na Poljsku. Srbija ima sjajan tim sa veoma talentovanim igračima, znali smo da mogu da se vrate, ali smo mi smo ostali smireni i zadržali smo odbranu na visokom nivou, kontrolisali smo reket, iako su oni veoma visoka ekipa. Igrali smo dobro, srećni smo i sada treba da se osmorimo i spremimo za Poljsku. Mislim da smo razumeli da moramo da igramo dobru odbranu protiv veoma dobrog tima, posle smo se pokrenuli u ofanzivi, pogodili smo neke sjajne šuteve i zadržali smo svoj plan igre - izjavio je Ljulj posle utakmice.

Španija će u četvrtfinalu u utorak u 15 časova igrati protiv Poljske, a Srbija istog dana u 13 čaova igra protiv Argentine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.