PRVI PUT U ISTORIJI: PORTO CARRAS MELITON SA USLUGOM ALL INCLUSIVE!
Travelland ima sjajnu ponudu, Foto: Promo

PONUDA

PRVI PUT U ISTORIJI: PORTO CARRAS MELITON SA USLUGOM ALL INCLUSIVE!

U ponudi su najbolji hoteli

Objavljeno: 12:47h

Ako vaš idealan odmor podrazumeva i luksuzni hotel, pritom po povoljnoj ceni, "Travelland" ima fenomenalnu ponudu za vas – elitni Porto Carras Meliton, od sada i sa all inclusive uslugom, kao i prelepi Porto Carras Sithonia, sa popustima do čak 52%!

foto: Promo

U Neos Marmarasu, najpopularnijem letovalištu Sitonije, nalazi se hotelski kompleks Porto Carras - jedan od najvećih i najluksuznijih kompleksa, ne samo Grčke, već čitave Evrope! Sastoji se iz tri hotela i luksuzne vile, a Meliton se izdvaja kao najluksuzniji među njima. Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5*, nalazi se pored 9 km duge peščane plaže, u prelepom prirodnom okruženju. Hotel je ponosni nosilac Ekološke nagrade Green Key, a njegova plaža je označena Plavom zastavicom, svedokom čistoće i lepote. Gostima su na raspolaganju bazeni, butici, mini-market i suvenirnica u okviru objekta, dečji i tinejdžerski klub, veliki golf teren, 15 barova i restorana.

foto: Promo

Porto Carras Meliton obuhvata spa i talasoterapijski centar koji je 9 puta primio nagradu časopisa Conde Nast Traveller. Sobe su luksuzno uređene i dizajnirane tako da gosti mogu da uživaju u okruženju, a svaka soba obuhvata sopstveni balkon sa zadivljujućim pogledom na more, marinu ili teren za golf.

7 noći za dvoje odraslih uz all inclusive uslugu u ovom divnom hotelu možete provesti po ceni već od 899€, pri čemu je smeštaj za dete do 12 godina gratis!

foto: Promo

Porto Carras Sithonia je okružen vinogradima i golf terenima i nalazi se na samoj obali mora. Hotel raspolaže sa preko 450 ukusno nameštenih soba. Gostima su na raspolaganju bazeni, barovi, restorani, igrališta, fitnes centar, šoping centar, tereni za sportske aktivnosti i još mnogo toga. Novoizgrađeni spa centar hotela i prvi privatni kazino u Grčkoj samo su jedan od razloga zašto da Sithonia bude vaš izbor za letovanje!

foto: Promo

U ovom hotelu 7 noći uz all inclusive uslugu možete obezbediti po ceni od 825€, pri čemu je smeštaj za dete do 12 godina gratis!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.