ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA KUZMIĆA: Razgovarao sam sa upravom i trenerom!
Ognjen Kuzmić, Foto: Damir Dervišagić

Kao i u reprezentaciji

ZVEZDA PRONAŠLA ZAMENU ZA KUZMIĆA: Razgovarao sam sa upravom i trenerom!

Doći će spreman na pripreme pošto do sada vreme provodi sa reprezentacijom

Objavljeno:

Dobio je naknadni poziv na pripreme reprezentacije Srbije za Mundobasket, Nikola Jovanović nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo Ognjen Kuzmić.

Mladi centar koji je prošle godine igrao za Trento, uživa u radu na Kopaoniku, gde ima priliku da se nadmeće sa najboljim centrima Evrope i sveta za mesto u timu, ali i da uči mnogo od njih.

Nikola Jovanović sa Markom Simonovićem na pripremama reprezentacije
Nikola Jovanović sa Markom Simonovićem na pripremama reprezentacijefoto: Espreso

- Za mene je velika čast i privilegija što sam sa ovim momcima, nisam mogao baš da budem srećan kada sam dobio poziv jer sam jako dobar sa Kuzmićem, znamo se još iz 2016. godine, kada smo igrali letnju ligu. On je tada bio u Golden Stejtu, a ja u Lejkersima. Više bih voleo da se njemu ništa nije desilo i da ja nisam dobio poziv. Čuo sam da mu oporavak ide super, na kućnom je lečenju, sve je kako treba i sigurno će se brzo oporaviti - rekao je Jovanović.

Kao što je dobio poziv da zameni Kuzmića u reprezentaciji, tako bi isto mogao da ostane u Crvenoj zvezdi baš kao zamena za povređenog Dobojliju, koji sigurno neće u skorije vreme na parket.

Nikola Jovanović bi trebalo da zameni Kuzmića u Crvenoj zvezdi
Nikola Jovanović bi trebalo da zameni Kuzmića u Crvenoj zvezdifoto: Dado Đilas

- Istekla mi je pozajmica sa Trentom, imam još godinu dana važećeg ugovora sa Zvezdom. Spreman sam za dalji rad, biću na pripremama od avgusta. Bilo je malo razgovora sa upravom i trenerom, sve je proteklo kako treba - rekao je Jovanović.

Možda će se teško izboriti za mesto među 12 reprezentativaca u Kini, ali će u tom slučaju stići spreman na Zvezdine pripreme i imati priliku da se nametne Milanu Tomiću kao opcija na poziciji centra, makar dok se Kuzmić ne oporavi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.