Selektor Orlića posle prolaska u polufinale: Dobro je što smo obezbedili učešće na svetskom prvenstvu, ali smo došli i po medalju! (FOTO)
Foto: kss.rs

U19 ep

Selektor Orlića posle prolaska u polufinale: Dobro je što smo obezbedili učešće na svetskom prvenstvu, ali smo došli i po medalju! (FOTO)

Aleksandar Bućan dao je izjavu povodom plasmana ekipe koji vodi u polufinale

Objavljeno: 22:30h

Pobedom protiv Nemačke, "Orlići" su se kvalifikovali u polufinale, rezultat na kraju meča je glasio 92:86.

- Znali smo koliko je Nemačka opasna i atipična ekipa što je i dokazala u četvrtfinalu. Nisu slučajno prvaci sveta sa turnira u Manhajmu odigranom ove godine - rekao je posle meča Bućan.

Naravno, istakao je da je primarni cilj ispunjen.

- Plasmanom u četvrtfinale obezbedili smo opstanak, ovom pobedom kvalifikovali smo se za Svetsko prvenstvo što je bio primarni cilj. Današnjim trijumfom otvaraju nam se nove mogućnosti, jer nas dve utakmice dele od medalje - kazao je selektor Srbije i nastavio.

Reprezentacija Srbije na u19 Evropskop prvenstvu
Reprezentacija Srbije na u19 Evropskop prvenstvu foto: kss.rs

Čeka nas duel sa selekcijom Francuske koju čine sjajne atlete. Veoma su disciplinovani sa jasnim idejama u igri. Očekujem da budemo istrajni u elementima igre koje dobro radili do sada. Nadamo se dobroj kontroli skoka, odbrani sa što manje lakih poena,što kroz poene blizu koša ili otvorene šuteve sa distance - završio je Bućan.

BONUS VIDEO: ZLATO SE KOVALO U SRBIJI: Evo kako je naša zemlja doprinela jednom od najvećih sportskih uspeha u istoriji Izraela (KURIR TV

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.