Tbilisi video srpski tajfun! Srbija ubedljivo savladala Gruziju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

5. KOLO

Tbilisi video srpski tajfun! Srbija ubedljivo savladala Gruziju! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno: 19:03h

Košarkaši Srbije savladali su reprezentaciju Gruzije rezultatom 87:50 u meču petog kolo kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine u Kini.

Ovom pobedom izabranici Aleksandra Đorđevića nalaze se na drugoj poziciji sa skorom od četiri pobede i jednog poraza, dok je Gruzija na trećem mestu sa skorom od 1:4.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sledeći meč naša reprezentacija igra 2. jula u Novom Sadu protiv selekcije Nemačke.

Najefikasniji u timu Srbije bio je Dejan Todorović sa čak 24 poena, a pratili su ga Milosavljević sa 15, Marjanović sa 13 i Micić sa 11 koševa. U igru nisu ulazili Aleksa Avramović i Đorđe Gagić.

foto: FIBA / Printscreen
foto: FIBA / Printscreen

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog".

36:60 - Nastavlja se dominacija reprezentacije Srbije. +24 posle trideset minuta igre. Ostala je još jedna četvrtina i da se upiše nova pobeda u kvalifikacijama. Dejan Todorović je najefikasniji sa 18, prate ga Milosavljević sa 13 i Micić sa 11 poena. Mek Faden je za Gruziju postigao 15 koševa.

foto: Dado Đilas

18:37 - Završeno je prvo poluvreme. Naša reprezentacija ima veliku prednost i ne postavlja se pitanje oko pobednika ovog meča. Todorović sa 13 i Milosavljević sa 10 poena su najefikasniji igrači u našoj selekciji, dok je Šengelija "najraspoloženiji" sa samo šest ubačenih poena.

foto: FIBA / Printscreen
foto: FIBA / Printscreen

11:18 - Gotova je neefikasna prva četvrtina, ni 30 poena za deset minuta, ali reprezentacija Srbije ima prednost. Dejan Todorović je sakupio čak 11 poena u prvoj deonici i drži našu selekciju na finoj distanci. Dragan Milosavljević je ubacio 6 poena. U ekipi Gruzije Mek Faden ima pet poena.

Dejan Todorović košarkaš Bilbaa
Dejan Todorović košarkaš Bilbaafoto: Beta

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.