OGLASIO SE MIHA POVODOM GOLA KOLAROVA! Ono što mu je rekao nateralo nam je suze na oči... (VIDEO)
Foto: Reuters/Beta AP

CARSKI

OGLASIO SE MIHA POVODOM GOLA KOLAROVA! Ono što mu je rekao nateralo nam je suze na oči... (VIDEO)

Fantastična atmosfera vlada u Srbiji posle pobede nad Kostarikom

Objavljeno: 12:58h

Gooolarov!!! Dopao se Aleksandru Kolarovu naslov u Kuriru, ali pre svega, dopala mu se igra fudbalske reprezentacije Srbije, koja je prvi put posle 20 godina ostvarila pobedu na startu Svetskog prvenstva.

- Čuo sam da se ovakva pobeda čekala još od 1998, ali ne treba da se bavimo istorijom. Živimo sadašnjost i igramo za budućnost, to je ono čemu treba da težimo. I naravno, bez euforije, jer još ništa nije završeno - počeo je razgovor za Kurir kapiten Orlova.

Mišljenje mnogih je da je Srbija, u odnosu na prethodni period, konačno pametno odigrala jednu utakmicu - bez lako dobijenih kartona, glupih penala i slično.

- Možda je tako, ali sve je to sastavni deo fudbala. Tačno je da nismo pravili gluposti, a zasluge za to pripadaju i Kostariki, koja se pokazala kao pravi sportski rival. Lepo je igrati utakmice u kojima nemate nikakvih provokacija, u kojima možete da se sto odsto koncentrišete na fudbal. Videćemo kako će biti u sledećim mečevima, nadam se da ćemo ostati pametni - kao da je vođa „orlova“ aludirao na težinu meča s kosovskim Švajcarcima.

Iako je vidljivo da ga je kapitenska traka potpuno promenila u pozitivnom smislu, Aleksandar Kolarov ne misli da mu je to pomoglo da postigne gol.

- Desio se slobodan udarac koji sam žarko priželjkivao jer što sam bio ubeđen da ću dati gol ako se desi. I desio se. Traka na ruci je veliki motiv, ali i obaveza. Protiv Kostarike sam ja postigao gol, neću imati ništa protiv da do kraja karijere ne dam nijedan gol za reprezentaciju, ali da stalno pobeđujemo - jasan je iskusni defanzivac.

Bomba Kolarova s 25 metara iz slobodnog udarca podsetila je na zlatnu levicu Siniše Mihajlovića.

- Miha mi je među prvima čestitao. Zvao me je još dok smo bili u svlačionici. Našalio se da ga kopiram - s osmehom će as Rome.

Posle 5:0 protiv Saudijaca, Rusi trijumfom nad Egiptom mogu da obezbede prolaz dalje. Kvota na njih je 2,20, a na selekciju za koju će igrati Salah 3,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Rusija - Egipat

Nadamo se još mnogim ovakvim golovima, Golarove!

BONUS VIDEO ORLOVI U ŠETNJI SVETLOGORSKOM: Milinković-Savić na meti novinara, Jović ga strpljivo čekao

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.