AKO KORISTITE VALJAK ZA MASAŽU LICA OVO BI TREBALO DA ZNATE: Pre upotrebe MORA DA STOJI NA 1 MESTU
Lice, Foto: Profimedia

OPUŠTANJE

AKO KORISTITE VALJAK ZA MASAŽU LICA OVO BI TREBALO DA ZNATE: Pre upotrebe MORA DA STOJI NA 1 MESTU

Osim opuštanja, tretman dobro utiče na prokrvljenost kože, poboljšava njenu boju, smanjuje otok, a takođe poboljšava protok limfe

Objavljeno:

Roler je savršen alat za masažu lica, vrata i dekoltea. Poslednjih godina njegova popularnost je značajno porasla zbog sve većeg interesovanja za istočnu medicinu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Masaža valjkom za lice je prijatan tretman koji zatvara pore, smanjuje nesavršenosti i podočnjake , a takođe poboljšava cirkulaciju i opušta mišiće lica. Prema kineskoj medicini, kamenje od kojeg su napravljeni valjci ima energiju koja podržava negu kože. Kako funkcioniše alat za masažu lica i da li ga vredi koristiti.

Kako funkcioniše valjak za masažu lica?

Valjak za masažu lica može biti napravljen od žada, opalita, kvarca ili jaspisa. To su prirodno kamenje. Upotreba odgovarajuće tehnike masaže je ključna ako želimo da postignemo vidljive rezultate.

Pre upotrebe valjka, stavite ga u frižider da se ohladi.

Kojom tehnikom masirati lice?

Masaža valjkom za lice može ponuditi mnoštvo prednosti za kožu. Osim opuštanja, tretman dobro utiče na prokrvljenost kože, poboljšava njenu boju, smanjuje otok, a takođe poboljšava protok limfe. Da bi efekti bili vidljivi, lice se mora na odgovarajući način masirati. Stavite valjak u frižider pre početka tretmana. Hlađenje kamena će pozitivno uticati na krajnji rezultat. Masažer se može koristiti na suvom licu ili nakon nanošenja seruma. Ne zaboravite da pomerate valjak od sredine lica prema gore i prema spolja tako da idete prema limfnim čvorovima. Takvi pokreti će pomoći da se naglasi oval lica. Valjak se može koristiti i nakon nošenja maske - pomoći će u apsorpciji korisnih sastojaka.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.