POTPUNO SE SKINULA: Grudi izletele kao PROJEKTILI, A DONJI DEO JOŠ ŽUSTRIJI, PAZITE DA NE STRADATE (FOTO)
Kendal Džener, Foto: Printscreen Instagram

uff

POTPUNO SE SKINULA: Grudi izletele kao PROJEKTILI, A DONJI DEO JOŠ ŽUSTRIJI, PAZITE DA NE STRADATE (FOTO)

Manekenka Kendal Džener totalno je srušila internet samo jednom objavom

Objavljeno:

Manekenka je svom profilu je objavila seriju fotografija koje su, bar kako joj pišu u komentarima – „srušile Internet“.

Kendal Džener na većini slika pozira skoro naga, ali na jednoj slici je skroz gola. Fotografije namenjene za časopis D su izazvale pažnju i mnogi su polemisali zašto Instagram nije reagovao na ovo: „Je l ovo dozvoljeno?“ „Samo ona sme da objavljuje ovakve slike“, pisali su.

Sliku pogledajte OVDE.

Kendal neetko kači ovakve fotografije, mnogi smatraju da nije u redu da Kendal može da objavljuje golišave fotografije, dok drugi korisnici ne mogu jer ne prate pravila ponašanja u Instagram zajednici.

"Izvinii?? Zašto poznate osobe mogu da krše pravila, a ostali ne?", "Čini se da je samo njoj dopušteno da objavljuje fotografije na kojima je skroz gola", "Ovo je više po*nografija nego manekenstvo. Ne radi se o njenom telu, ona može da radi šta god želi, ali mislim da je sad ovo otišlo predaleko. Možda je to razlog zašto je naplaćeniji model!"

Ipak, u moru ljutitih komentara, bilo je i onih koji je prilično podržavaju i ove fotografije smatraju njenim pravim talentom, pa je tako jedan komentar glasio:

"Biti se*si za tebe je talent, a tvoja lepota je dar!"

Zanimljiv je podatak da Instagram dopušta objavljivanje golišavih fotografija u kontekstu dojenja, porođaja i trenutaka nakon porođaja, zdravstvenih situacija i slično.

Na primer, kad je reč o promovisanju svesti o raku dojke, ali ne dopušta golotinju bez validnog razloga, tako da na toj mreži nije dozvoljeno da se objavljuju gole fotografije umetničke ili po*nografske prirode.

Podsetimo se da su Madoni više puta bile uklonjene fotografije tog tipa zbog čega se kraljica popa prilično žalila, ipak, po svemu sudeći, nije svima sve zabranjeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.