ŽENE U OVOM ZNAKU IMAJU NAJJAČI LIBIDO: Sa njima je u krevetu UVEK LOM!
Ljubav, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

ŽENE U OVOM ZNAKU IMAJU NAJJAČI LIBIDO: Sa njima je u krevetu UVEK LOM!

Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu

Objavljeno:

Astrolozi kažu da žene rođene u ovim znacima imaju izuzetno jak libido.

One su nezasite u krevetu!

1. Škorpija

Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna osobina je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

1 / 4 Foto: Profimedia

Sve što trebate da uradite je da se nasmejete se na određeni način, uputite joj ‘značajan’ pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

2. Bik Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

1 / 6 Foto: Profimedia

Jako je tvrdoglava i nikad neće da prizna da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan Žena rođena u znaku ovna voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene rođene u znaku Ovna su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.