UMIRALA JE OD RAKA, A SADA CEO SVET PLAČE ZBOG OPROŠTAJNOG PISMA: Morala je da UKLONI DEO SEBE, TUGA
Džulija Bredberi, Foto: Printscreen/Youtube

TRAGEDIJA

UMIRALA JE OD RAKA, A SADA CEO SVET PLAČE ZBOG OPROŠTAJNOG PISMA: Morala je da UKLONI DEO SEBE, TUGA

"Poslednji put idem da se prošetam u ovom telu. Poslednji put vodim svoje dojke u šetnju", napisala je voditeljka Džulija Bredberi u oproštajnom pismu koje je namenila svojoj levoj dojci

Objavljeno:

Voditeljka "BBC" napisala je oproštajno pismo svojoj levoj dojci, jer ide na mastektomiju zbog karcinoma dojke. Iako je svesna da ima dosta sreće jer će izvući "živu glavu", pošto ova kobna bolest godišnje ubije ogroman broj žena na godišnjem nivou.

Ova hrabra majka troje dece odlučila je da napiše oproštajno pismo jednom delu tela, koje je morala da žrtvuje kako bi nastavila sa životom.

- Poslednji put idem da se prošetam u ovom telu. Poslednji put vodim svoje dojke u šetnju. Jedan od najboljih saveta koje sam dobila tokom ovih nedelja otkad mi je postavljena dijagnoza, glasi da je neophodno da se pozdravim sa dojkom. Moram da se zahvalim svom telu na izdržljivosti, radosti i životu. Zbogom, leva si*o. Dojila sam decu tobom, zajedno smo skakale u more, prešle smo hiljade milja. Dala si i meni, i drugima puno zadovoljstva. Sada je vreme za nešto novo. Hvala svima na podršci i ljubavi, vidimo se s druge strane - napisala je Džulija na Instagramu.

Kako je voditeljka sama istakla, odlučila je da ode na preventivni pregled nakon smrti pevačice Sare Harding koja je preminula u 39. godini od raka dojke. Ovim je htela da motiviše i druge žene da stave sebe na prvo mesto, a onda je i saznala da ima tumor od šes centimetara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.