OVO VRAĆA SJAJ POSUĐU, A NIJE SODA BIKARBONA: Koristite prilikom pranja i videćete REZULTATE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

korisni trikovi ZA DOMAĆINSTVO

OVO VRAĆA SJAJ POSUĐU, A NIJE SODA BIKARBONA: Koristite prilikom pranja i videćete REZULTATE!

Oduševiće vas efekat!

Objavljeno:

Više ne morate trošiti previše novca na razne deterdžente za blistavo posuđe. Mašina za sudove poznata i kao "najbolja drugarica" svake žene, štedići joj ruke kao i vreme, a dodajući joj jeftin proizvod iz svakodnevne upotrebe rezultati će vas zapanjiti.

Par trikova koje vam otkrivamo sigurno imate kod kuće i pri ruci. Posuđe će izaći blistavo i bez mrlja, a osmeh ukućana će biti upućen bas vama.

Limun

Za bolji efekat pranja, ujedno i kao antibakterijsko sredstvo služi baš limun. Komadić limuna ubacite u mašinu za posuđe, zaglavite ga između sudova i uz uobičajan ciklus pranja, sudovi će biti oprani od ostataka hrane, vratiće im se sjaj, a osim toga ostaće svež miris limuna. Ukoliko vam limun nije pri ruci, umesto njega možete iskoristiti bilo koje drugo citrusno voće kao što je grejp, pomorandža koji sadrže potrebnu prirodnu kiselinu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Aluminijumska folija

Kao neophodno sredstvo u svakoj kuhinji, pri pakovanju hrane služi svakako aluminijumska folija ali ona ima i drugi bitan efekat. Naime savijena kuglica folije deluje efikasno čineći čudo za čistoću i blistavost posuđa. Kuglicu veličine šljive postavite između poređanih sudova, dodajte prašak i tečnost za sjaj. Pri pranju kuglica će šetati po mašini, skupljajući prljavštinu a sudovi će dobiti efekat sjaja kao kada ste ih kupili.

Aluminijumska folija
foto: Profimedia

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.