NA OVA TRI ZNAKA ĆE NAJVIŠE UTICATI MERKUR U VODOLIJI: Morate se paziti OVOGA ŠTO VAM SLEDI
Ilustracija, Foto: Profimedia

dobar astro period

NA OVA TRI ZNAKA ĆE NAJVIŠE UTICATI MERKUR U VODOLIJI: Morate se paziti OVOGA ŠTO VAM SLEDI

Naredni period možda neće odmah doneti rešavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju

Objavljeno: 15:26h

Ovu nedelju ćete doživeti kao neku formu „buđenja“. Protekli period je bio pun pritisaka, stagnacije i težine po mnogim pitanjima i sve se to odražavalo i na partnerske odnose.

Naredni period možda neće odmah doneti rešavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju. Vi ste ona pokretačka sila u vašem partnerstvu a sada ćete imati više energije i za sebe i za inicijativu prema partneru. Slede vam nešto bolji i opušteniji dani.

Ova tri znaka će imati veliki benefit od tranzita Merkura kroz znak Vodolije:

Vodolije

Emotivni odnosi u ovoj sedmici mogu biti vrlo zanimljivi i doneti vam vrlo strastvene momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih „kandidata“ i onih koji vam mogu zapasti za oko….a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju – biće interesantno!

1 / 8 Foto: Profimedia

Riba

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano napred sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smejte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome…..ali to će, bar za sada morati da ostane nerešeno. Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mesta slobodnim Ribama davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog,pišu Astrousluge.com

Lav

Lavovi ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u parrtnera. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje! Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice „strujnog udara“ od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno!

(Espreso / Astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.