AKO NE ZNATE ŠTA ĆETE ZA RUČAK, OVO JE PRAVI IZBOR: Punjenim šampinjonima obradovaće se SVI UKUĆANI (VIDEO)
Šampinjoni, Foto: Printscreen/Bakina kuhinja

isprobajte

AKO NE ZNATE ŠTA ĆETE ZA RUČAK, OVO JE PRAVI IZBOR: Punjenim šampinjonima obradovaće se SVI UKUĆANI (VIDEO)

Šampinjone oprati i očistiti od peteljki , koje možete posebo iskorsititi u čorbicu ili ispržiti.

Objavljeno:

Iznenadana promena u vašem meniju obradovaće ukućane.

Potrebno je: 1 pakovanje šampinjona birati krupnije Za punjenje 100 gr feta sira 1 kašika kisele pavlake 2 kašike seckane suve slanine (ja sam stavila kulena) seckan peršunov list biber po želji 3 čena belog luka seckanog 1 kašika rendanog kačkavalja

Za preliv:

200 gr kisele pavlake 200 ml jogurta 1 jaje 3 kašike rendanog kačkavalja

Priprema:

Šampinjone oprati i očistiti od peteljki , koje možete posebo iskorsititi u čorbicu ili ispržiti. Fetu izgnječiti dodati pavlaku, seckanu na kockice slaninu ili kulen (može i šunka).

Dodati peršunov list, biber po želji, seckan beli luk i rendan kačkavalj. Sve dobro izjednačiti. Posoliti i malo pouljiti šampinjone pa puniti nadevom. Redjati u podmazan pleh. Izmešati . Odozgo malo staviti rendanog kačkavalja.

U činiju dodati kiselu pavlaku, jogurt kačkavalj i jaje i sve izjednačiti. Sipati u tepsiju izmedju šampinjona i peći na 200 stepeni C oko 40 min.

(Espreso/Bakinakuhinja)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.