PLJUŠTALE PROVOKACIJE ALBANKE: Navukla nikad KRAĆI KUPAĆI, zbog 1 detalja na GRUDIMA SRBI morali reagovati (FOTO)
Dua Lipa, Foto: Profimedia

dua lipa

PLJUŠTALE PROVOKACIJE ALBANKE: Navukla nikad KRAĆI KUPAĆI, zbog 1 detalja na GRUDIMA SRBI morali reagovati (FOTO)

Pletivo, bilo da se opredelite za kardigane, šalove i kape, prsluke, haljine su obaveza ove sezone svake modno osveštene žene i dok su to uglavnom vrlo su prijatni komadi, koji najbolje greju kada se temperatura približi nuli, ipak svetske trendseterke već sada su otišle korak dalje i pokazale da će pletiva biti apsolutni hit i na plaži

Objavljeno: 11:31h

Pojava poznate pevačice Dua Lipe na plaži izazvala je pažnju okupljenih. Osim neobičnog bikinija, u kojem je pokazala besprekorno telo, mnogima je za oko zapao jedan zanimljiv detalj.

Međutim, odgovor je krajnje jednostavan, dok se svi mi "obični smrtnici" smrzavamo i jedva čekamo sunčane dane, svetske zvezde već uveliko uživaju na prelepim, toplim plažama.

A ono što je i više nego primetno je činjenica da su poludeli za pletenim modelom kupaćeg kostima.

Jedinstvena kreativna ideja koja nosi u sebi osećaj seksipila i ženstvenosti, čini heklane i pletene kupaće kostime tako privlačnim.

A na društvenim mrežama, nešto drugo je palo u prvi plan. Narandžasto crveni print na njenom mini bikiniju mnoge je podsetio na šahovnicu koja se nalazi na grbu hrvatske zastave.

1 / 6 Foto: Profimedia

Da li je pevačica albanskih korena to imala u vidu kada je birala bikini za plažu, ne znamo, ali jedno je sigurno - ona zna recept za privlačenje pažnje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.