U 17.57H STIŽE PUN MESEC U ZNAKU LAVA: 4 znaka osetiće značajne promene, spremite se za TURBULENTAN DAN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

TERET

U 17.57H STIŽE PUN MESEC U ZNAKU LAVA: 4 znaka osetiće značajne promene, spremite se za TURBULENTAN DAN!

Pojedini znakovi mogu da iskoriste uticaj punog Meseca za privlačenje prave ljubavi

Objavljeno:

Svi oni koji su loše spavali ili se ne osećaju dobro treba da imaju u vidu da Mesec dok se puni pojačava svoje dejstvo i na taj način deluje na nas na psihološkom nivou.

Pun Mesec je okidač za razne frustracije, nekontrolisane reakcije i ispade koji će biti učestali tokom današnjeg dana.

Pun Mesec u Lavu dozvoljava nam da se oslobodimo tereta iz prošlosti i krenemo napred, ali ujedno pruža priliku da javno istupimo i borimo se za svoje ciljeve.

1 / 13 Foto: Profimedia

Pojedini znakovi mogu da iskoriste uticaj punog Meseca za privlačenje prave ljubavi. Pun Mesec donosi i važne javne manifestacije.

Ovaj aspekat najteže će podneti Lavovi, Bikovi, Škorpije i Vodolije.

LAV - Za vas je od svih znakova pun Mesec najteži jer se već ne osećate najbolje. Osećate velike promene i morate da se oslobodite svega što vas je vuklo "unazad". Ovo je lična transformacija, ali ipak pazite kakve odluke donosite tokom dana.

ŠKORPIJA - Pun Mesec ukazuje na krizu na poslu. Imaćete turbulentan period na poslu i moguće je da su vam potrebne promene koje čekate mesecima. Očekujte raspravu sa nadređenima jer nećete moći da se razumete.

BIK - Pun Mesec donosi vam porodične brige i stres oko stana. To je nešto što se vremenom nakupljalo i sada će konačno kulminirati. Moguće je da ćete imati brige oko jednog roditelja i takva energija Meseca vam neće prijati.

VODOLIJA - Ovaj pun Mesec donosi vam promene u partnerskim odnosima. Moguća je kriza u braku ili sa poslovnim partnerom. Ovo su promene koje su bile neophodne, pa ćete partnerske odnose počeli da doživljavate na potpuno nov način.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.