OČEKUJTE GUBITAK NOVCA I PROBLEME U POSLU: Evo šta ZLOGLASNI Merkur donosi SVAKOM ZNAKU! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

spremite se

OČEKUJTE GUBITAK NOVCA I PROBLEME U POSLU: Evo šta ZLOGLASNI Merkur donosi SVAKOM ZNAKU! (VIDEO)

Merkur, planeta komunikacije i logičnog rasuđivanja, nalazi se u Vodoliji, a 14. januara krenuće retrogradnim hodom i tim tempom će nastaviti sve do 3. februara

Objavljeno: 15:06h

Na samo pominjanje retrogradnog Merkura mnogima se "diže kosa na glavi", jer naslućuju da će zbog nazadnog kretanja planete koja je zaslužna za komunikaciju i pregovore, sve krenuti nizbrdo!

Spremite se za haos u komunikaciji, pregovore koji se odlažu i mejlove koji kasne. Igra "gluvih telefona" samo što nije počela, a na najvećem udaru će biti Vodolije, Lavovi, Bikovi i Škorpije.

Ipak, kako je retrogradni Merkur period koji utiče na sve horoskopske znakove, jasno je da će svi imati komplikacije koje će osetiti u manjoj ili većoj meri.

Podsetimo, 18. januara stiže i pun Mesec u vodenom znaku Raka koji će izazvati emotivnu buru.

Sve važne planove koje ste imali treba da ostavite za februar, jer će retrogradni Merkur da se potrudi da ništa ne bude na vreme.

Proverite kako će retrogradni Merkur uticati na vaš znak:

1 / 16 Foto: profimedia

Retrogradni Merkur od 14. januara

OVAN - Kriza u prijateljskim odnosima. Imaćete velika očekivanja od jedne osobe za koju smatrate da vam je prijatelj. To neće biti ostvareno u ovom periodu.

BIK - Komplikacije na poslu. Nema ništa od pomaka u karijeri do februara.

BLIZANCI - Bićete sluđeni, a plan o putovanju će morati da bude odložen. Ne donosite važne odluke do kraja meseca. Težak period za studiranje.

RAK - Problemi sa novcem i nasledstvom. Nepovoljan period za sponzorstva.

LAV - Javiće vam se bivši partner. Problemi u komunikaciji sa osobama do kojih vam je stalo.

DEVICA - Nikako da rešite stare probleme na poslu. Nije dobar period za promenu posla. Neko vam obećava nešto veliko na radnom mestu, ali to nikako da se dogodi. Osetljivo zdravlje.

VAGA - Povratak stare ljubavi. Izlazak na mesta na koja ste nekada izlazili.

ŠKORPIJA - Problemi sa stanom. Moguće je da vam stignu neki kazneni papiri ili opomene. Mogući su kvarovi uređaja.

STRELAC - Otežana komunikacija sa ljudima iz okruženja. Loš period ako ste vozač! Nemojte da se iznenadite što ćete primiti čudne pozive koji vam neće imati smisla.

VODOLIJA - Vi ste jedan od znakova koje će retrogradni Merkur najviše da pogodi. Nepovoljan trenutak za bilo kakve odluke koje mogu dratsično da vam promene život, jer će biti pogrešne.

RIBE - Imate tajne neprijatelje i čućete da vas neko ogovara iza leđa. U ovom trenutku ništa nije onako kako izgleda da jeste i treba da se spremite za neočekivano.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.